(۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط: [ اما خیلی از پروژه های خوب و در حد عالی رو واسه دوستان دانشگاه دولتی انجام دادیم که متاسفانه اونجوری که باید این چیزا رو کسی اطلاع نداره. به نظر من بیشتر به خود دانشجو مربوط میشه سطح تحصیلی و بالا کشیدن خودش. من موافقم دانشگاه آزاد اونجور که باید نیست اما اینقدر تند حرف زدن درسته دوست عزیز دولتی؟...
این حرفشون راسته....من خودم دولتی بودم والا چندتا ازپروژه هامو بچه های آزاد کمکم کردن.....تو همین سراسزی مگه جز چندتاش بقیه همه مخ ها رو جمع کردن؟؟؟استاد سراسری هر شهر تو آزاد و غیرانتفاعی همونجام درس میده سر کلاس سراسری رم میپیچونه که برسه فلانجام درس برداره همزمان.......حالا نیس ما سراسری بودیم یه گل گنده زدن رو سرمون ،درسارم که انقد عالی آموزش دیدیم واسه کنکور مشکلی نداشتیم...ادارات دولتی شهرمونم دست و پامونو ماچ کرد خودمون نرفتیم سرکار......بیخیال تورو خدا
درود بر دوستان
مثل اینکه صحبت بنده برای عده ای ناراحت کننده بوده ولی به هر حال این حرف را بر اساس اصولی زدم
بنده پنج سال است که در دانشگاه آزاد تدریس می کنم (یک فوق لیسانس دیگر هم دارم) واحدهای تقریبا بزرگی هم تدریس کرده ام ( شیراز ، بوشهر ، علوم تفریحات مرودشت ، کازرون ، برازجان و ...) این جا تنها چیزی که نمی توان یافت درس خواندن و محیط علمی است. در مورد اساتید هم حق با شماست . اساتید دکتر دانشگاه های دولتی آخر هفته برای گرفتن پول زیاد به دانشگاه آزاد می آیند و خودشان را هم اذیت نمی کنند و فقط در واقع مدرک خود را فروخته اند. بقیه دوستان که خودم هم یکی از آنها بودم کار دیگری پیدا نکرده اند و در دانشگاه آزاد تدریس می کنند. جالب است بدانید استادی را می یابید که مثلا دانشجوی دکتری است و هفت روز هفته تدریس می کند . چطوری؟ فقط خود دانشگاه آزادی ها می دانند. استاد دیگر وقتی جزوه اش در منزل جا بماند مطلبی برای درس دادن ندارد.
این جا اگر نمره مفت ندهی عذرت را می خواهند. دکتر کاتبی آمده بود آزاد بوشهر آزمایشگاه شبکه برداشته بود و تازه سرکلاس هم نمی رفت دل ملت هم خوش که استاد پرفسور دارند. این مطلب را قبول دارم که برخی از دانشجوهای دانشگاه آزاد پروژه خوب انجام می دهند ولی مطمئنم که خودشان کار کرده اند. اصلا برای دانشگاه آزاد غیر از پول هیچی مهم نیست. بهر حال بنده قصدم توهین به فارغ التحصیلان یا دانشجوهای دانشگاه آزاد نیست . فقط آنچه را در دانشگاه های آزادی که عنوان بسیار بزرگ دارند دیدم را بیان کردم
این سوال همیشه در ذهنم هست که در آزمون ورودی نمرات دروس ریاضی و دروس تخصصی اش صفر یا حتی منفی است چطور می تواند مهندس شود.