![]() |
۵۳۲ هوش - نسخهی قابل چاپ |
۵۳۲ هوش - zare_programmer - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ
![]() اینم کارنامه من ینی کجا قبول میششممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟ اصن امکان قبولی هست؟؟؟؟؟؟ دوستان بگیییییییییییییییییید از استرس خواب ندارم |
RE: 532 هوش - vojoudi - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ
سلام باهنر کرمان یا روزانه یا شبانه قبولی ![]() |
RE: 532 هوش - zare_programmer - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط: سلام نمیشه اصفهان؟ واییییییییییییی کرمان خیلی دوره از نظر سطح علمی کرمان چطوره؟ |
RE: 532 هوش - vojoudi - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ)zare_programmer نوشته شده توسط:(13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط: سلام من از خدامه یه روزی .... هان ... مگه دست منه ؟ ![]() در ضمن من از خدامه یه روزی کرمان باهنر بشم چون سطح علمی خوبی داره. |
RE: 532 هوش - zare_programmer - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط:(13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ)zare_programmer نوشته شده توسط:(13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط: سلام اخه من امسال خیلی زحمت کشیدم فکرشو که میکنم دوباره بخونم واقعا تنم میلرزه!! اصن دوست ندارم تازه من هیچ وقت پشت کنکور نموندم!! زور داره بهم یه سااااااااااااااااااااااااال ![]() ![]() ![]() ![]() ینی واقعا هیچ راهی نداره؟ کاش میشد |
RE: 532 هوش - vojoudi - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ)zare_programmer نوشته شده توسط:شاید باورتون نشه من هیچی نخودنم سه سال از درس دور بودم ولی مشترک رو ۴۲ درصد زدم. میفهمم چی میگین ولی اگر دخترین حق دارین اگه پسری باید به خاطر کسب علم و مدرک سختی مسافت و دانشگاه رو به جون بخری کل ارشد دو ساله و سختیش سال اوله، خدا رو شکر کنید که رتبه خوبی دارین. منم مثل شما منتظر نتایج هستم من ۹۰۰ هوش شدم ۶۶۰ سخت.(13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط:(13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ)zare_programmer نوشته شده توسط:(13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط: سلام |
RE: 532 هوش - zare_programmer - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط:(13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ)zare_programmer نوشته شده توسط:شاید باورتون نشه من هیچی نخودنم سه سال از درس دور بودم ولی مشترک رو ۴۲ درصد زدم. میفهمم چی میگین ولی اگر دخترین حق دارین اگه پسری باید به خاطر کسب علم و مدرک سختی مسافت و دانشگاه رو به جون بخری کل ارشد دو ساله و سختیش سال اوله، خدا رو شکر کنید که رتبه خوبی دارین. منم مثل شما منتظر نتایج هستم من ۹۰۰ هوش شدم ۶۶۰ سخت.(13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط:(13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ)zare_programmer نوشته شده توسط:(13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط: سلام نه حق دارم! شما کجارو زدین؟ کجارو میارین؟ واسه سال بعد میخواین بخونین؟ |
RE: 532 هوش - vojoudi - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ)zare_programmer نوشته شده توسط:من هیچ وقت نخوندم که بخوام واسه سال دیگه بخونم(13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط:(13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ)zare_programmer نوشته شده توسط:شاید باورتون نشه من هیچی نخودنم سه سال از درس دور بودم ولی مشترک رو ۴۲ درصد زدم. میفهمم چی میگین ولی اگر دخترین حق دارین اگه پسری باید به خاطر کسب علم و مدرک سختی مسافت و دانشگاه رو به جون بخری کل ارشد دو ساله و سختیش سال اوله، خدا رو شکر کنید که رتبه خوبی دارین. منم مثل شما منتظر نتایج هستم من ۹۰۰ هوش شدم ۶۶۰ سخت.(13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط:(13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ)zare_programmer نوشته شده توسط: نمیشه اصفهان؟ ![]() من همه جا رو زدم ! از شریف تا پیام نور و حتی تبریز که ۱۵۰۰ کیلومتر دوره هم زدم. ولی اگه ببینم شبانه یه شهری قبول میشم نمیرم (که احتمالا شبانه یه شهر دور میشم) میرم مثل مرد آزاد ! چرا پول الکی واسه یه دانشگاه دور خرج کنم ؟ و آخرش بشه همون پول آزاد ؟ خدا رو خوش میاد هم خودمو اذیت کنم و هم جیب مبارک رو ؟ ![]() |
RE: 532 هوش - zare_programmer - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ
[/quote] من هیچ وقت نخوندم که بخوام واسه سال دیگه بخونم ![]() من همه جا رو زدم ! از شریف تا پیام نور و حتی تبریز که ۱۵۰۰ کیلومتر دوره هم زدم. ولی اگه ببینم شبانه یه شهری قبول میشم نمیرم (که احتمالا شبانه یه شهر دور میشم) میرم مثل مرد آزاد ! چرا پول الکی واسه یه دانشگاه دور خرج کنم ؟ و آخرش بشه همون پول آزاد ؟ خدا رو خوش میاد هم خودمو اذیت کنم و هم جیب مبارک رو ؟ ![]() [/quote] بسیار هم عالی بازم هرچی صلاح خداست، که هیچی جز اون اتفاق نمی افته سپاس. التماس دعا. ساعت قشنگیه الان آرزوی موفقیت. |
۵۳۲ هوش - q88lp - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ
اگه همون کرمان هم قبول بشی جای شکر داره . در ضمن هیچ وقت نمیشه دانشگاه آزاد رو با شبانه سراسری مقایسه کرد . مگه همه چی پوله ؟ سطح علمی دانشگاه مهمه که آزاد به جز واحدهای تهران واقعا سطحش پائینه . و برای بعضی ها مثل من مدرکش اصلا ارزشی نداره . به نظر من شبانه هرجا قبول شدین برین بهتره . |
۵۳۲ هوش - annmary - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ
یه سوال : من موقع انتخاب رشته تو دفترچه فقط دیدم که باهنر کرمان فقط پردیس میگیره ! دوست عزیز شما منظورت از هوش کرمان همینه؟ یا اصلاحیه داشته واسه روزانه شبانه؟ |
RE: 532 هوش - vojoudi - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)annmary نوشته شده توسط: یه سوال : من موقع انتخاب رشته تو دفترچه فقط دیدم که باهنر کرمان فقط پردیس میگیره ! دوست عزیز شما منظورت از هوش کرمان همینه؟ یا اصلاحیه داشته واسه روزانه شبانه؟ بله اصلاحیه داشته، چطور ندیدین ؟ ای بابا هم کلاسی های ما کم شدن ![]() |
۵۳۲ هوش - abraham - 14 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ
من دانشجوی باهنر ام بر خلاف اینکه همیشه همه دوست دارند الکی از دانشگاه محل تحصیلشون تعریف کنن من این جوری نیستم حقیقت رو میگم دانشگاه باهنر کرمان سطح علمی خوبی در رشته کامپیوتر نداره خیلی داغونه اما رشته های معدن و ریاضی ان توکشور حرف اول رو میزنن. خصوصا ریاضی که چند تا از مخ های جهان مثل پروفسور رجبعلی پور انجا هستن . سطح علمی کامپیوترش که من انجا درس خوندم اصلا راضی نبودم خیلی بد بود |
RE: 532 هوش - zare_programmer - 14 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ)abraham نوشته شده توسط: من دانشجوی باهنر ام بر خلاف اینکه همیشه همه دوست دارند الکی از دانشگاه محل تحصیلشون تعریف کنن من این جوری نیستم حقیقت رو میگم ممنون که روشن کردید وضعیت رو نمیدونید حدود رتبه هایی که اونجا قبول شدن ارشد چه جوریه؟ |
۵۳۲ هوش - Aref Safari - 14 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ق.ظ
انشالله یه مدت دیگه نتایج بیاد خیالت راحت بشه...امیدوارم هرچی به صلاحته اتفاق بیفته ، امیدوارم . نگران نباش... |