(۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: سلام همش یه ماه مونده چرا خودتونو الکی آزار می دین؟!!!!!!بر فرضم قبول نشیم خب چی میشه فوقش یه ذره اشک وآه بعدش تموم میشه میره پی کارش
درسته، فرمایش شما متین
اما یه سال اوضاع مطابق میل تو هست یه سال نیست
شرایط برای درس خوندن مهیا نیست
اونوقت تکلیف چیه؟
هی بمونی پشت کنکور و درجا بزنی؟
امسال من بهترین موقعیت رو داشتم، با این که دانشجو بودم، اما بهترین فرصت رو داشتم
اما سال بعد....
(۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ)rahim06 نوشته شده توسط: درود بر دوستان
به نظر بنده شاید سطح علمی شهید باهنر کرمان پایین باشه ولی در بین واحد های دانشگاه آزاد شاید تنها علوم تحقیقات تهران بتونه باهاش رقابت کنه . به نظر بنده دانشگاه آزاد فقط یک مغازه پر زرق و برق است و اگر آموزش این مملکت کمی منظم بود تمام واحد های دانشگاه آزاد را تعطیل می کرد و در زمین هایش به دانشجوهای کشاورزی کشت خیار و گوجه یاد می داد . به خدا ارزشش بیشتر بود حداقل ثواب داشت مردم این قدر گرون نمی خریدند
گل گفتی دوستم
دیدم بچه هایی که دانشگاه آزادی بودن و یک صدم اندازه بچه های دولتی تو بعضی دروس بارشون نبوده
اونام تقصیر ندارن، چرا هرکی از باباش قهر میکنه میره میشه استاد دانشگاه آزاد
که بعدا اینطوری دانشجو تربیت کنن و تحویل جامعه باسواد و تحصیل کرده کشور بدن
کی قراره این چیزا دست بشه؟؟؟
(۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ق.ظ)sara2012nj نوشته شده توسط: (13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط:
دانشگاه آزاد مراکز استانش مخصوصا شهر های بزرگش خیلی سطحش بالاتر از دانشگاه های دولتی شهرهای کوچک هست من نمیدونم چرا بعضی ها با بغض از دانشگاه آزاد حرف میزنند
گاهی وقتا استثنا وجود داره