(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ)hhosseinid نوشته شده توسط: (04 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: من یه پیشنهاد برای ازمون موسسه ها دارم!
ای کاش بچه هایی که پارسال در هر آزمون موسسه خاصی ثبت نام کردهند می آمدند و توضیح میدادند که آزمونهایی که شرکت کردند چه ویژگی خوب یا بدی داشتند... و حداقل و حداکثر شرکت کنندگان اون آزمون ها رو از مرحله های اول تا نهایی حدودا چقدر بوده تا به یک نتیجه نهایی برسیم!
من تا اینجا که بررسی کردم اکثر بچه ها پارسه رو بهترین معرفی کردند!پارسه اگر واقعا بخواد هر ساله کلی مبلغ به هزینه ازمونش اضافه کنه خیلی بی انصافیه هرچند اینجا توی سایت یکی دو خبر هم در مورد تخفیف شنیدم چقدر صحت دارند رو نمیدونم!
سلام
من پارسال چند تا از آزمون های پارسه رو شرکت کردم. شرکت کننده هاش توی رشته کامپیوتر ۱۳۰۰ نفر بود. سوال هاش هم خوب بود راضی بودم. ولی امسال بین پارسه و سنجش شک دارم ( به خاطر هزینه زیاد پارسه)
کل اطلاعاتی که از سنجش دارم اینه که هزینه اش تقریبا نصف پارسه است و امسال بودجه بندی آزمون هاش شبیه پارسه شده . پارسال ۳ تا آزمون مرحله ای داشت که تو هر آزمون از یک سوم کتاب ها سوال می اومد. ولی امسال مثل پارسه ۴ تا آزمون مرحله ای داره ( هر آزمون ۲۵ درصد)
دوستانی که پارسال سنجش شرکت کردند راهنمایی کنند لطفا
و یک پیشنهاد : پارسال بعد از آزمون ها مشکلی که وجود داشت این بود که جواب تشریحی که خودشون ارائه می کردن خیلی ناقص بود و بعضی اوقات خیلی مبهم. از طرفی آدم دوست داره بعد آزمون با بقیه رقبا در مورد سطح سوالا و اینکه چطور آزمون دادن صحبت کنه. پیشنهادم اینه که گروه هایی تشکیل بدیم از کسانی که یک موسسه مشترک رو شرکت می کنند و عصر روز آزمون یا روز بعدش دور هم جمع بشیم و با هم آزمون رو بررسی کنیم. اینجوری هم از آزمون استفاده بیشتری می بریم هم از وضعیتمون مطلع می شیم و هم اینکه کلی ایجاد انگیزه می کنه.
به نظرم این گروه ها ( بین ۳ تا ۱۰ نفره ) حداقل تو شهرهای بزرگ قابل تشکیله. میشه از هر شهر برای هر موسسه یک نفر اعلام سرگروهی کنه و بقیه رو هماهنگ کنه
سلام
من پارسال آزمون های جامع سازمان سنجش رو ثبت نام کرده بودم و به جرات می تونم بگم تفاوت آنچنانی با کنکور نداشت.اینو کلی گفتمااا.و اینو هم بگم که نصیر آزمونهاش مزخرفه!! پارسه هم که قربونش برم فقط کارش با پول داوطلبین هست! حالا انصافا شمایی که میخوای بری پارسه بیا نصف هزینه رو بده برو سنجش
امیدوارم موافقین با من انقدر زیاد باشن که این باعث شه آمار سنجش که پارسال حدود ۵۰۰ نفر بود بره بالای ۱۰۰۰تا
توضیحی راجع به آزمون سازمان سنجش: sanjeshserv.ir
۱-محیط بسیار مناسب و شبیه به کنکور
۲- سوالات درست(به کلمه درست دقت کنید) و مشابه با کنکور و البته با توزیع موضوعی مناسب
۳- کارنامه کاملا شبیه به کارنامه کنکور + مقایسه ، تخمین رتبه و آمار کامل و مناسب
۴- پاسخ نامه هم که واقعا خوب توضیح داده
۵- شب آزمون sms میدن که نتایج رو سایت قرار گرفت به همراه پاسخ نامه
ببینید سنجش واسه بابای من نیست بخوام ازش تعریف کنم!!! این تجربه منه که دارم در اختیارتون قرار میدم.خود من پارسال وقتی داشتم سرچ میکردم به اشتباهاتی نصیر رو ثبتنام کردم ولی بعدش که سنجش رو دیدم هزینش خیلی پایینه اونم جامع هاشو نوشتم و تفاوت رو احساس کردم. خواهشا نظرسنجی واسه آزمون های موسسات رو بذارید ببینیم نظرات دوستان چی هست، با تشکر
در آخر واسه همه آرزوی موفقیت می کنم