(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: (29 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۲۶ ق.ظ)mhd3 نوشته شده توسط: استاد شبکه ی من میگفت دوستش فقط و فقط یه زبان C بلده وبس. اما اساسی و ماهرانه (از اونایی که تو مشهد تکن) میگفت ماهی ۱۶ تومن داره در میاره (رو هوا کد مینویسه بس که ماهره)
...
مگه ما داریم درس میخونیم که کد بزنیم ؟ کد را یک فرد دیپلمه یا حتی کسی که سیکل داره هم میتونه بزنه
.
.
.
من مطمئن هستم که این کارا از پس آدمای دیپلمه و لیسانسه و ارشده بر نمیاد . باید دکترا و دکترای تخصصی داشته باشی و چندین سال مطالعه کنی تا یه همچین کارایی انجام بدی. حرف زیاده، موفق باشید
شما حالتون خوبه؟؟
چرا انقدر عصبانی شُدید، مگه من چی گفتم؟؟ من کی ارزش رشتمون رو آوردم پایین؟؟ کی گفتم برید کد بنویسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما کامل متن من رو خوندید یا فقط خط آخر رو خوندید؟؟
من کی گفتم لیسانس باشید و به کد نویسی اکتفا کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو متنم مگه یه جایی نگفتم طرف دکترای ریاضی کاربردی داره ولی پیشنهاد ۵ میلیاردی داره؟؟
من عمدا دکترای ریاضی رو مثال زدم که بگم واسه ریاضی ها (که همه میگیم واسشون کار نیست و باید در نهایت معلم یا استاد بشن) یک همچین کاری هست،
ما اگه عمیق و اساسی و با علاقه (نه فقط با هدف گرفتن یک مدرک) بخونیم تا دکترا، واسه ما هم از این کارا پیدا میشه...
حالا به قول شما واسه بروبچه های کامپیوتر به یه شکل دیگه...
من مگه یه قسمتی از حرفم نگفتم استادم فقط و فقط از راه علم ریاضی داره چه پولی درمیاره؟؟
چون تلاش میکنه علمش رو در دنیای واقعی پیاده کنه و مدام مقاله ی علمی در زمینه ریاضیات کاربردی میده...
منظور من رو اصلا اصلا اصلا متوجه نشدید...
بچه ها اومدن اینجا نوشتن درس میخونیم آخر ماهی ۷۰۰ تومن میدن، کار نیست باید پارتی داشته باشی و ...
من تمام حرفم این بود که با همه وجود درس بخونیم و سعی کنیم پیادش کنیم...
ببینیم چطور میشه تو دنیای واقعی این درسا رو پیاده سازی کرد...
من همه ی حرفم این بود.
اگر هم دوست استادم رو مثال زدم نه واسه اینکه ارزش کسی رو پایین بیارم یا بگم کد نویسی خوبه یابد!! صرفا واسه این بود که بگم واسه آدم علاقه مند و تَک کار که هست هیچ، خیلی هم درآمد خوبی دارند...
این حق همه است که وقتی این همه درس میخونن بخوان درامد خوبی هم داشته باشن.
من خواستم بگم میشه از علم هم به پول رسید...
البته من اون قسمت از حرفای شما رو که تهاجمی نیست کاملا قبول دارم.