(۲۵ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ)mahdieh1 نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان عزیز مانشت
میخواستم بدونم شما که مصاحبه ها رو کامل خوندین به نظرتون یه درس رو کامل بخونم بعد سراغ بعدی برم یا چندتا چندتا با هم پیش برم؟دلیلش رو هم میخوام بدونم؟
سلام مصاحبه همین آقا مسعود همشهری گل خودم
رو بخون توضیحات و روش خوبی واسه درس خوندن داده،حالا اگ حوصله خوندنش نداری،خلاصه اش اینه روزتون رو به ۳ قسمت تقسیم کنید.مثلا۸تا۱۲ و ۱۲ تا ۱۷ و ۱۷ تا۲۳
تو قسمت اول میتونید یه درس از دروس مشترک بخونید(مثلا منطقی)
قسمت دوم یه درس از دروس تخصصی(مثلا پایگاه)بسته به گرایش
قسمت سوم یه درس از دروس ریاضی(مثلا گسسته)
بعد این برنامه رو تا چند روز ادامه بدید تا مثلا درسی که واسه تخصصی ها انتخاب کردید (پایگاه) تموم بشه،حالا یه درس دیگ از مجموعه تخصصی هارو جایگزین میکنید .یعنی بعد از تموم شدن پایگاه شما توی قسمت دوم روزتون میتونید (کامپایلر-پی ال _هوش و....) -بسته به گرایش- انتخاب کنید
وادامه بدید و توی فواصل مشخصی هم نکاتی که از هردرس یادداشت کردید رو مرور کنید تا یادتون نره،و تعدادی تست هم از اون درس رو بزنید.من برنامه شونو واسه خودم توی دوران پشت کنکوری امتحان کردم و راضی بودم.
در مورد نکته ای هم که گفتن دروسی که باهاش مشکل دارید رو زودتر شروع کنید کاملا حرف منطقی و به جایی هستش.چون واقعا بعد از یه مدت که نرید سراغش و به کنکور نزدیکتر بشید براتون غول تر میشن و دیگ شکست دادنشون سخت میشه ومتاسفانه تصمیم میگیرید کنارش بذارید