منم زیاد درس نمیخونم روزا... شاید ۴ ساعت بشه..آخه همشون یادمه از کنکور سراسری... میدونم که قبول میشم و می شیم... دیگه آزادم که این حرفا رو نداره...دیگه واس آزادم بخوایم ترمی ۲ تومن بدیم...قبلشم این همه استرس و تلاش کنیم پس تکلیف این ۲ تومنه چیه...برا چیه؟؟ ان هزینه در قبال استرس نداشتنو راحت خوندنه قبل کنکوره دیگه.... پس اصلا انگار ن انگار تو این چند روز.......
بچه ها یکی روحیه بده بهم که بگه آزاد چیز بدی نیس... من بدجوری باهاش لجم...
راستی کسی میدونه تو آزاد اگه درساتو خوب پاس کنی شاگرد اول بشی شهریش چقدر تخفیف میخوره؟؟!!
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط: آقا من قول میدم قبول شدم نفر اول رو نمی خوام قبول شدم خب
۵۰هزارتون به مانشت هدیه بدم
خب
به همه هم هرکی بیاد بگه شیرینیه منو بده بهش شیرینی هم میدم قول شرف میدم به اون دسته از بچه های که از پست قبل تر پست گذاشتن هاااا
ملت بفهمه بریزه اینجا اونا قبول نستند باید قبل از این پست باشه و ادرسشو به من بده بروی چشمم
گرون ترین شرینیمون هم از ۲ هزار تومن زیاد نست هاااا
به جانه خودم قبول بشم میدم یدونه هم منو دعا کنید
ما چی ؟؟ به ما که شیرینی باید بدی!!!قبولیییییییییییییییییییییی.... ماها که ملت نیستیم...ما از همین گروهیم
ما== من کتی اوریل یوزر سمانه awtoo reza.shadow نمیدونم virtual girl و و و و و و و
من اگه رتبه ۱ تا ۳ کنکورو آوردم شیرینی میدم
و لاغیر...
راستی بیاین بگید انتخاب اولتون کدوم دانشگا و کدوم شهره...اگه مایلید تا بدونیم همکلاسی میشیم یا نه