زمان کنونی: ۰۹ آذر ۱۴۰۳, ۰۱:۵۸ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد

ارسال: #۵۲۶
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۰۶ ق.ظ
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط:  
(01 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  
(01 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط:  کجا میتونم سوال های سال های اخیر کنکور آزاد رو برا مهندسی کامپیوتر پیدا کنم؟
الان تنها راه چاره این تایپک هستش

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

و برای سال بعد میتونید به سایت های که کتاب میفروشند و کتابخانه هاس سطح شهر سر بزنید
موفق باشید

مال کدوم انتشاراتی به درد میخوره برم مجموعه تست های سال های گذشته رو بخرم؟

اگر بتونید مجموعه تست های دانشگاه آزاد انتشارات گسترش علوم پایه ۸۰ تا ۸۶ - و بعد از اون هر سری در قالب یک کتاب کم حجم چاپ شده رو گیر بیارید خوبه و یا هم هفت سال کنکور کامپیوتر آزاد ارشد از انتسارات ساد که مقسمی رو بیشتر توصیه میشه...
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۵۲۷
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۶:۴۷ ق.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)elham joon نوشته شده توسط:  سلام خدا قوت
امشب اخبار گفت حوزه ازمون امسال همون شهر محل زندگی داوطلب.
از ۵ اردیبهشت کارت ورود به حلسه میره رو سایت.
انشاا... همگی قبول بشیم
با سپاس

سلام. روز بخیر
نیاز ب اخبار نبود..چون همون موقع ثبت نام ازمون حوزه امتحانی رو میخواستند که تعیین کنیم تو کدوم شهر یاشه !!!!!! و ما اینکارو کردیم
از ۵ اردبیهشت؟ یا ۵ خرداد Big Grin

[تصویر:  salavat14saqeb.ir_.jpg]
۱
۱
 سپاس‌گزاری شده توسط: aatwo
ارسال: #۵۲۸
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۹:۰۱ ق.ظ
کتی خانوم و سحر خانوم نخونید دیگه کتاب ها تموم شد نخونید شما چقدر میخونین Big Grin کتی خانوم کم کم فکر کنم شما کتاب تالیف میکنید Big Grin
کتی بشی نفر اول کنکور ارشد آزاد اصلا تعجبب نمبکنم اصلا

“یرفع الله الذین آمنوا منکم و الذین اوتوا العلم درجات” مجادله ۱۱
(خداوند کسانی از شما را که ایمان آورده اند بالا می برد و به کسانی که بهره ای از علم دارند درجات بزرگی می بخشد.)
۱
۴
 سپاس‌گزاری شده توسط: kati
ارسال: #۵۲۹
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۹:۱۷ ق.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ق.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  کتی خانوم و سحر خانوم نخونید دیگه کتاب ها تموم شد نخونید شما چقدر میخونین Big Grin کتی خانوم کم کم فکر کنم شما کتاب تالیف میکنید Big Grin

اتفاقا دیروز یه خط درس هم نخوندم...Tongue حالا اگه شما نفر اول بشی تکلیف چیه؟!!.... اون موقع شما باید شیرینی بدید....Smile
من قبول بشم نفر اول شدن پیشکشم....
۳
۲
 سپاس‌گزاری شده توسط: avril22 , Breeze
ارسال: #۵۳۰
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۲۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ب.ظ، توسط nasrolah.)
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ق.ظ)kati نوشته شده توسط:  
(02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ق.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  کتی خانوم و سحر خانوم نخونید دیگه کتاب ها تموم شد نخونید شما چقدر میخونین Big Grin کتی خانوم کم کم فکر کنم شما کتاب تالیف میکنید Big Grin

اتفاقا دیروز یه خط درس هم نخوندم...Tongue حالا اگه شما نفر اول بشی تکلیف چیه؟!!.... اون موقع شما باید شیرینی بدید....Smile
من قبول بشم نفر اول شدن پیشکشم....

آقا من قول میدم قبول شدم نفر اول رو نمی خوام قبول شدم خب

۵۰هزارتون به مانشت هدیه بدم
خب
به همه هم هرکی بیاد بگه شیرینیه منو بده بهش شیرینی هم میدم قول شرف میدم به اون دسته از بچه های که از پست قبل تر پست گذاشتن هاااا
ملت بفهمه بریزه اینجا اونا قبول نستند باید قبل از این پست باشه و ادرسشو به من بده بروی چشمم

گرون ترین شرینیمون هم از ۲ هزار تومن زیاد نست هاااا Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

به جانه خودم قبول بشم میدم یدونه هم منو دعا کنید

(خداوند کسانی از شما را که ایمان آورده اند بالا می برد و به کسانی که بهره ای از علم دارند درجات بزرگی می بخشد.)
۳
۲
 سپاس‌گزاری شده توسط: kati , aatwo , samaneh_aftab
ارسال: #۵۳۱
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۴۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ب.ظ، توسط sahar121.)
منم زیاد درس نمیخونم روزا... شاید ۴ ساعت بشه..آخه همشون یادمه از کنکور سراسری... میدونم که قبول میشم و می شیم... دیگه آزادم که این حرفا رو نداره...دیگه واس آزادم بخوایم ترمی ۲ تومن بدیم...قبلشم این همه استرس و تلاش کنیم پس تکلیف این ۲ تومنه چیه...برا چیه؟؟ ان هزینه در قبال استرس نداشتنو راحت خوندنه قبل کنکوره دیگه.... پس اصلا انگار ن انگار تو این چند روز.......
بچه ها یکی روحیه بده بهم که بگه آزاد چیز بدی نیس... من بدجوری باهاش لجم...
راستی کسی میدونه تو آزاد اگه درساتو خوب پاس کنی شاگرد اول بشی شهریش چقدر تخفیف میخوره؟؟!!

(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  آقا من قول میدم قبول شدم نفر اول رو نمی خوام قبول شدم خب

خب
به همه هم هرکی بیاد بگه شیرینیه منو بده بهش شیرینی هم میدم قول شرف میدم به اون دسته از بچه های که از پست قبل تر پست گذاشتن هاااا
ملت بفهمه بریزه اینجا اونا قبول نستند باید قبل از این پست باشه و ادرسشو به من بده بروی چشمم

گرون ترین شرینیمون هم از ۲ هزار تومن زیاد نست هاااا Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ما چی ؟؟ به ما که شیرینی باید بدی!!!قبولیییییییییییییییییییییی.... ماها که ملت نیستیم...ما از همین گروهیم Big Grin
ما== من کتی اوریل یوزر سمانه awtoo reza.shadow نمیدونم virtual girl و و و و و و و
من اگه رتبه ۱ تا ۳ کنکورو آوردم شیرینی میدم Big Grin و لاغیر...
راستی بیاین بگید انتخاب اولتون کدوم دانشگا و کدوم شهره...اگه مایلید تا بدونیم همکلاسی میشیم یا نه Rolleyes

[تصویر:  salavat14saqeb.ir_.jpg]
۳
۴
 سپاس‌گزاری شده توسط: kati , nasrolah , aatwo
ارسال: #۵۳۲
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۴۹ ب.ظ
اره همه شیرینی در خدمت بنده
انگاری دوستانی که اومدن و قبلا پست نذاشته بودن و منفی دادم اگه نفر اول بشم به همه شیرینی میدم بدونه استثنا هر چقدر میشه بشه چون تخفیفش خوبه

این سوال منم بود
نفر اول چقدر تخفیف میدن؟

۰
۱
 سپاس‌گزاری شده توسط: kati
ارسال: #۵۳۳
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۲:۲۳ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  اره همه شیرینی در خدمت بنده
انگاری دوستانی که اومدن و قبلا پست نذاشته بودن و منفی دادم اگه نفر اول بشم به همه شیرینی میدم بدونه استثنا هر چقدر میشه بشه چون تخفیفش خوبه

این سوال منم بود
نفر اول چقدر تخفیف میدن؟
نفر اول تا سوم دانشگاه آزاد به صورت رایگان ادامه تحصیل میدن ...
حالا مگه قراره نفر اول بشید شما ؟!! بابا ایول به شما ... مخفیانه درس می خونید خبر نمیدید ؟ هه هه هه هه!!!! Tongue
Big Grin

[تصویر:  2hpj6v9.png]
۱
۰
ارسال: #۵۳۴
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۲:۴۵ ب.ظ
خسته نباشین همـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهSmile
دیگه هفنه ی آخره به امید خدا اینبار سربلند برمیگردیم Big Grin

بچه ها بنظرتون آزادم مث سراسری رشته آیتی درس تخصصی داره؟ ینی پایگاهو هوشو سیستم باهمن؟

آنچه تو را نگفتمت ای کاش یادم بود !
۲
۰
ارسال: #۵۳۵
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۲:۵۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ب.ظ، توسط elham joon.)
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ ق.ظ)samanta نوشته شده توسط:  
(02 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)elham joon نوشته شده توسط:  سلام خدا قوت
انشاا... همگی قبول بشیم
با سپاس

۵ خرداد !!! Tongue

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
با این حواس جمع ام سرجلسه کنکور خدا به دادم برسه
دوست جون سپاس

(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط:  
(02 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)elham joon نوشته شده توسط:  سلام خدا قوت
انشاا... همگی قبول بشیم
با سپاس

سلام. روز بخیر
نیاز ب اخبار نبود..چون همون موقع ثبت نام ازمون حوزه امتحانی رو میخواستند که تعیین کنیم تو کدوم شهر یاشه !!!!!! و ما اینکارو کردیم
از ۵ اردبیهشت؟ یا ۵ خرداد Big Grin
میبینید بچه استرس داره حالا شما هی تیکه بندازید
عمرا دیگه حرفی بزنمConfused

خدا گوید
تو ای زیباتر از خورشید زیبایم
تو ای والاترین موجود دنیایم

شروع کن یک قدم با تو
تمام گامهای مانده اش با من.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: avril22
ارسال: #۵۳۶
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۳:۵۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ، توسط mehrdad372.)
نفر اول تا سوم کنکور دانشگاه آزاد رایگان تحصیل میکنند؟

اتلاف وقت خودکشی واقعی است
۰
۰
ارسال: #۵۳۷
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط:  نفر اول تا سوم کنکور دانشگاه آزاد رایگان تحصیل میکنند؟

بله

[تصویر:  2hpj6v9.png]
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mehrdad372
ارسال: #۵۳۸
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۴:۰۲ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)saam نوشته شده توسط:  
(02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط:  نفر اول تا سوم کنکور دانشگاه آزاد رایگان تحصیل میکنند؟

بله

این دست و دلبازی ها بعیده از دانشگاه آزاد Smile

اتلاف وقت خودکشی واقعی است
۲
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: avril22 , mohammadali1990 , Breeze
ارسال: #۵۳۹
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ)user22 نوشته شده توسط:  خسته نباشین همـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهSmile
دیگه هفنه ی آخره به امید خدا اینبار سربلند برمیگردیم Big Grin

بچه ها بنظرتون آزادم مث سراسری رشته آیتی درس تخصصی داره؟ ینی پایگاهو هوشو سیستم باهمن؟

مگه توی دفترچه نزده بود ضریب هر درس رو ،هوش و پایگاه..همه ۱بودن فکر نمی کنم مثل سراسری بشه! هرچند که از دانشگاه آزاد همه چیز بر میاد. .
۰
۱
 سپاس‌گزاری شده توسط: user22
ارسال: #۵۴۰
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۸:۰۰ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط:  منم زیاد درس نمیخونم روزا... شاید ۴ ساعت بشه..آخه همشون یادمه از کنکور سراسری... میدونم که قبول میشم و می شیم... دیگه آزادم که این حرفا رو نداره...دیگه واس آزادم بخوایم ترمی ۲ تومن بدیم...قبلشم این همه استرس و تلاش کنیم پس تکلیف این ۲ تومنه چیه...برا چیه؟؟ ان هزینه در قبال استرس نداشتنو راحت خوندنه قبل کنکوره دیگه.... پس اصلا انگار ن انگار تو این چند روز.......
بچه ها یکی روحیه بده بهم که بگه آزاد چیز بدی نیس... من بدجوری باهاش لجم...
راستی کسی میدونه تو آزاد اگه درساتو خوب پاس کنی شاگرد اول بشی شهریش چقدر تخفیف میخوره؟؟!!

(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  آقا من قول میدم قبول شدم نفر اول رو نمی خوام قبول شدم خب

خب

ما چی ؟؟ به ما که شیرینی باید بدی!!!قبولیییییییییییییییییییییی.... ماها که ملت نیستیم...ما از همین گروهیم Big Grin
ما== من کتی اوریل یوزر سمانه awtoo reza.shadow نمیدونم virtual girl و و و و و و و
من اگه رتبه ۱ تا ۳ کنکورو آوردم شیرینی میدم Big Grin و لاغیر...
راستی بیاین بگید انتخاب اولتون کدوم دانشگا و کدوم شهره...اگه مایلید تا بدونیم همکلاسی میشیم یا نه Rolleyes

دانشگاه آزاد واحد هایی مثل قزوین و علوم تحقیقات داره که از خیلی از دانشگاه های دولتی بالاتره هم از نظر رتبه هم از نظر کیفیت و امکانات
این خبرها رو بخونی متوجه میشی

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

۷
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: arashmobileboy , avril22 , bita_it , Breeze , mehrdad372

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Lightbulb مطالعه گروهی کارمندان برای کنکور ارشد ۱۴۰۳ deniz22 ۰ ۵۹۰ ۲۹ آبان ۱۴۰۲ ۱۱:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: deniz22
  خواندن گروهی کنکور دکتری هوش ۹۹ Lootus ۹ ۸,۹۹۲ ۰۴ تیر ۱۴۰۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: solmaz58
  مطالعه گروهی ارشد ۱۴۰۰ persiancoder ۹ ۶,۰۶۲ ۱۹ دى ۱۳۹۹ ۰۷:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: nasser89
  نوشتن مقاله به صورت گروهی osho ۰ ۲,۰۴۳ ۱۶ آبان ۱۳۹۹ ۱۱:۵۵ ق.ظ
آخرین ارسال: osho
  حذف درس برای خواندن کنکور ارشد sima84 ۴ ۵,۱۲۹ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۹:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  تخفیف گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف برای اعضای مانشت در سال ۹۹ عزیز دادخواه ۱۲ ۸,۶۰۷ ۲۵ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  معماری روزانه محقق اردبیلی یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران aryaeei ۱۷ ۱۷,۱۳۰ ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۱۳ ق.ظ
آخرین ارسال: khayyam
  دانشگاه اراک و دانشگاه کاشان npour ۵ ۶,۸۷۳ ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: cpt.mazi
  خواندن یا نخواندن مقطع دکتری ؟ دکتری بدون شغل ! لطفا راهنمایی کنید... aminomidi ۷ ۱۲,۳۹۲ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۴۹ ب.ظ
آخرین ارسال: suraty
  راهنمایی برای دانشگاه آزاد کرج Nilo_O ۱ ۳,۰۳۷ ۱۰ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Nilo_O

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close