(۰۷ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ)mo.gh نوشته شده توسط: سلام آقا امیر.
آقا از طریق دنیای مجازی هم دوباره بهت تبریک می گم ... رتبه های شما دوستای گلم (تو و ستار و مرتضی و مهدی) شادمانی موقتی بود در جدال با تالم روحی ام از اون سانحه ی دردناک داداشم...
سلام. خیلی ممنونم. لطف داری. امیدوارم که همیشه سالم باشی و ما شاهد موفقیت های شما باشیم.
(۰۷ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ)mo.gh نوشته شده توسط: یه چند تا سوال از مصاحبه ات داشتم. تو سرفصل های شبکه رو به تفکیک کتب عالی تقسیم بندی کردی، ولی مثلا برای طراحی گفتی بخشی از CLRS و بخشی رو از نیوپولیتان. کدوم بخش ها رو از کدوم کتاب پیش بردی.
تقریبا فصل های زیر رو از CLRS خوندم (برخی از فصل ها رو کامل نخوندم) :
۱و۲و۳و۴
۶
اوایل فصل ۷ و ۸
۱۲ و۱۵
نصف فصل ۱۶
۲۲ و ۲۳ و ۲۴ و ۲۵
تقریبا فصل های زیر رو از نیپولیتان خوندم (برخی از فصل ها رو کامل نخوندم) :
۱و۲و۳و۴ و پیوست دوم
لازم به ذکر هست که بنده، نیوپولیتان رو در زمان تحصیل خونده بودم و برای کنکور صرفا مرور کردم
(۰۷ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ)mo.gh نوشته شده توسط: تو ساختمان داده رویه ات چطوری بود؟ یعنی مباحث رو با هم پوشانی پیش می بردی (یعنی یه بحث آموزشی رو از پارسه می خوندی و بعدا رو اون بحث از کتاب مقسمی تست می زدی )؟
لزوما نمیشه گفت که با همپوشانی می خوندم. اولویت من با پارسه بود. هر وقت احساس می کردم روی مبحثی تسلط پیدا نکردم ، مقسمی رو هم میخوندم. بعضی مباحث رو اولویت بندی کردم و زمان بیشتری رو به اونا برای درک بهتر اختصاص دادم. مثلا مبحث درخت ها خیلی مهمه. به همین دلیل اول سعی کردم از پارسه بخونمش. بعضی جاهاش رو که متوجه نمی شدم، به مقسمی نگاه می کردم تا بلکه بتونم متوجه بشم. مثلا تو کتاب پارسه یه فرمول بود ولی توضیح در موردش کم داده بود. من نمیتونستم فرمول حفظ کنم و به همین دلیل به مقسمی مراجعه کردم. تو اون کتاب یه توضیح داده بود و من با استدلالاتی که کردم، متوجه شدم که فرمول از کجا به دست آمده. برای بعضی از مباحث هم فقط پارسه رو خوندم و اصلا به مقسمی مراجعه نکردم. مثلا مباحث پیچیدگی زمانی رو فقط از پارسه خوندم.
(۰۷ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ)mo.gh نوشته شده توسط: تو نرم افزار من کتاب پرسمن (ترجمه جعفرنژاد قمی-ویرایش هفتم) رو تهیه کرده بودم (یه بار سر کلاس تحقیق فک کنم دیدی). از رو سرفصلاش کدوم فصلا لازم نیستن برای کنکور؟ چون کل کتاب خیلی حجیمه !!!
بله. نرم افزار درس سنگینی هست. مباحث خیلی زیادی داره. چند تا کار هست که انجامش می تونه تا حدی به شما در خوندن این درس کمک کنه. یکی اینکه سعی کنی فصل مربوطه رو، در ابتدا از کتابی مثل کتاب پارسه ( تالیف آقای اسلام ناظمی) بخونید. (حداقل یه روخوانی بکنید ازش). این باعث می شه که قبل از خواندن مطلب ،یک ذهنیتی نسبت بهش داشته باشی.
راه دیگر اینه که بعضی از مباحث رو از منابعی دیگری (مثل ویکی پدیا) بخونید. برخی از مطالب رو ویکی پدیا (و یا سایت های دیگر) بهتر از پرسمن توضیح دادن. در زیر تعدادی از مهم ترین مباحث رو که باید حتما برای کنکور بخونید رو آوردم.
- مفاهیم روش های توسعه ی نرم افزار ( آبشاری ، حلزونی ، تکاملی ، افزایشی و ...)
- مفاهیم تست نرم افزار ( آزمون جعبه سیاه ، سفید ، آزمون جامعیت ، یکپارچگی ، smoke , ...(
- مفاهیم کیفیت و متریک ها
- مفاهیم طراحی نرم افزار ( coupling , cohesion , ...)
- انواع دیاگرام های UML
برخی از فصل هایی که من از کتاب پرسمن ( زبان اصلی ) خوندم ،از این قرارند(بعضی از مطالب فصل ها رو کامل نخوندم چون به نظرم زائد بودن)
:۱ -۲ - ۵- ۶- ۷- ۸ - ۱۴ - ۱۶ - ۱۷- ۱۸- ۱۹ - ۲۳ -۲۴ -۲۵ - ضمیمه ی ۱ و ۲ کتاب که خیلی مهم اند. مطالب مربوط به مدیریت پروژه رو هم تقریبا سال پیش خونده بودم ولی امسال نخوندم.
(۰۷ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ)mo.gh نوشته شده توسط: برا معماری مرتضی می گفت کتاب پوران خوب نوشته و خیلی راحت میشه مباحث رو گرفت (نظر تو در مورد سرفصلای مختلفش چیه؟).
من از کتاب پوران تقریبا ۵ یا ۶ فصل رو خوندم. تقریبا مطالب موریس مانو رو به همراه یکسری مطالب اضافی بیان کرده. به نظرم کتاب خیلی خوبیه. بهتره فصل مربوط به الگوریتم های حسابی رو در آخر بخونی چون خیلی وقت گیره.
(۰۷ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ)mo.gh نوشته شده توسط: سیستم عامل رو هم می خوام از دکتر حقیقت بخونم . سال قبل می خوندم. خیلی سنگینه مباحث اولیه اش (یه کم تو مایه های سخت افزار اینا هست) و تستش رو از پوران. به نظرت جواب میده؟
کتاب پوران رو ندیدم و در موردش نظری ندارم ولی کتاب دکتر حقیقت رو کمی خوندم. به نظرم تنها در صورتی کتاب حقیقت رو بخون که وقت خیلی زیادی داشته باشی. به نظرم ارزش نداره که برای درسی بیش از اندازه وقت بزاری. اگه سوال سختی در کنکور مطرح بشه،مطمئن باش که اگر چندین بار هم کتاب حقیقت رو بخونی، باز هم نمیتونی جواب بدی.
در آخر هم عرض کنم که مطالبی که در مورد کتاب ها و فصل ها عرض کردم ،تنها تجربیات بنده هست و ممکنه که برای شما مفید نباشن. مهم این هست که شما بر اساس شرایط خودت ، کتاب های مناسب رو پیدا کنی.