(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۳۵ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: یعنی این رشته یه شیر مرد دیگه مثل دکتر قدسی نداره که به داد دل ما برسه
کاش اگه دکتر قدسی بود لااقل مشکلمون توی سوالای ابهام آور ساختمان حل میشد!!!!!!!
دقیقاً!!! یعنی توی کل ایران فقط دکتر قدسی به داد ما میرسه؟!!! ای بابا!!!....
-- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- -
سئوال ۳۸ (آمار) صورت سئوال غلطه و باید حذف بشه!
سئوال ۴۱ (محاسبات عددی) که واقعاً جوابشون خنده داره!!! باز اگه گفته بود ۰/۹۹۰ شاید قبول میکردیم!!!!
گزینهی صحیح ۲
سئوال ۵۱ (ساختمان داده): اگه مردند جواب تشریحی بدن! جواب گزینهی ۴ صحیحه...
(اگر اشکال دیگه ای توی دیگر سئوالات ساختمان داده هست، شرمنده، من جوابشون ندادم و حتی روشون هم فکر نکردم!)
سئوال ۶۲ (نظریه): واقعاً مسخره است!!! از هر کی بپرسی میگه گزینهی ۳! در این سئوال هم شکی نیست! (بابا وسط رشته معلوم نیست پس L1 مستقل از متن نیست)
سئوال ۷۵ (سیستم عامل): راستش من هم گزینهی ۳ در آوردم ولی جواب دقیق در نیاوردم و حدودی در اومد! برای همین زدم ۳! انگار بچهها که حل کردند جواب میشه گزینهی ۲!!!!
سئوال ۷۸ (سیستم عامل): به نظر من اگر LOOK میخواستند باید توی صورت سئوال میگفتند! جواب صحیح در گزینهها نیست! گزینهی ۴ با SCAN حل نمیشه!!!
-- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- -
درصدهای من با این جواب ها:
زبان ۴۸%
ریاضی ۲۶% (با احتساب غلط گرفتن سئوال محاسبات! و گرنه میشم ۳۳% - واو!!! یه سئوال غلط یا صحیح چقدر روی درصد تاثیر داره!!!!!)
مشترک ۳۳%
تخصصی هوش ۴۰%
نمیدونم خوبه یا نه؟!!!! کاش یه جای خوب قبول بشم! حداقل بالاتر از شهید چمران اهواز باشه! چون حالم از شهید چمران به هم میخوره!!!
از دست این سازمان سنجش با این امتحانش!!!!!