این سوال خیلی بحث شده در جاهای مختلف ، با سرچ میتونید نظرات بچه های قدیمی هم ببینید
خلاصه نوشتن و خط کشیدن برای کسی که تو درسی مبتدی هست بی معنیه !! برای این اشخاص توصیه میکنم که اول کتاب رو روزنامه وار بخونن و یه سری لغات کلیدی و چیزای مهم رو بنویسن تا ذهنوشون درگیر موضوع بشه .
اما کسی که بالاخره دستی در اون درس داره ، بنظرم هیچ چیز جای خلاصه نویسی رو نمیگیره . البته خط کشیدن هم جای خودش داره . یه سری نکات نچندان مهم که ممکنه فراموش بشه رو زیرش خط بکشید و نکات مهم و مباحث مهم تحلیلی رو جزوه کنید
ترجیحا تو کاغذ کلاسور یا A4 جزوه بنویسید که مثلا اگر بحث درخت دودویی از کرمن میخونی بعدش این بحثو تو یه کتاب دیگه دیدی که نکته جدیدی داشت بتونی اخر جزوه ات اضافه اش کنی .
خلاصه نویسی برای دروس مختلف فرق داره
خلاصه مدار منطقی من ۱۷ صفحه بود و کامل کامل !! ( تقریبا هر صفحه ای که نوشتم ۲۰ صفحه کتاب بود)
خلاصه ساختمانم حدود ۳۰ صفحه بود و تقریبا هر صفحه معادل ۱۰ صفحه کتاب اصلی !!
یعنی میخوام بگم حجم خلاصه سازی وابسته به نوع درس و میزان مهارت شما در خلاصه سازی است .
در کل خلاصه سازی اگه درست انجام بشه مفیده
خب دوستان تذکر دادن که منظور چیز دیگه ای بوده و من یه چیز دیگه گفتم!!
اینا رو یه نگاه بندازید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
[ارسال یکی مونده به اخر و اگه مایل بودید قبلیاش]
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.