سلام
من برنامم این جوریه
که مثلا برا خودم برنامه دو سه روزه میچینم که اگه عوض شد برنامم خواسته یا ناخواسته بهم هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ درسی لطمه نزنه! برنامه طولانی مدت هم کمتر کسی بهش بها میده و ارزشش میره بهد جند روز. نگاه، من مثلا میگم تا این ۳ روز بعدی این کتاب و اون کتابو تمومش کنم...و میگمم سعی من بر اینه که از هر کدوم ۴ فصلشو بخونم...چون اینجور برنامه ریختم هز روز خودمو و خوندنمو جوری تنظیم میکنم کهه واقعا بشه این دو تا درس ۴ فصلشئ خوند...حالا یا میتونم تو دو روزو نیم بکوب بخونم یا نه کاملا سه روزش کنم!!!! ولی هدفم اینه که باید خونده شه...
بعدشم اون مباحثی که براتون سخته زیاد زوم نکنید و ازش راحت بگذرید ..آخه بار اولتونه و مطمئنا بار بعدی و خوندئن بعدی راحت متوجه میشید... سعی کنید مثل من بار اول مثلا همون ۴ فصلو تو ۳،۴ ساعت بخونید..یعنی با چشم نگاه کنید و درک کنید که چی میکه...و زیاد رو مباحث زوم نشید..اینطوری برای بار بعد خیلی قشنگ میدونید که موضوع چیه و تو ذهنتون هست!!!
من خودم برای کنکور آزاد تو ۱۰ روز همه کتابا رو مرور کردم...یعنی در حد خوندن ساده... و بعد الان که دور دوم میشه..راحت دارم متوجه میشم...جون ذهنم با اینا آمادست...
سعی کنید صبحا که بیدار شدید...بعد ۱ ساعت یا کمتر استارت بزنید...بعدشم.شبا که خانواده می خوابند شما هم فکر خواب به سرتون نیاد...شما بگوووو .من چند وقت کم خوابی میکشم..اما ایشالله خوابمو توی خوابگاه جبران مییکنم( فرض بر این که شما تهرانی نیستید و دانشگاه خوب تهران رو آوردید) :-)
ویه جیز دیگه... این که چه کارایی میکنم و نمیکنم!!
خوب باید جایی باشید که کمتر حواستون پرت شه..مثلا من تا مامانم داره حرف میزنه ..فالگوش وای می ایستم تا ببینم چی میگه..در حالی که این نباید باشه... تلفن زنگ زده شما برندار ..چون تلفن جواب دادن همش کمتر از ۵ مین هست اما وقتی که از شما میگیره بیشتر از ۵ دقیقست به خاطر وقفه ای که ایجاد میشه!!
شما سعی کن همه چی رو روبراه کنی که برات لذت داشته باشه تمرکز رو درس خوندنت... سعی کن همون کتابی که دوسش داری و بیشتر بلدی رو زودی بخونی و بزاریش کنار که خیالت از بابت این راحت باشه... و کتابی رو هم که بلد نیستی رو هم اینم باز زودی بخون که بتونی گیرهاشو در آری و خیالت از بابت اینم راحت باشه..
رویا چیز خوبیه..وقتی از درس خوندن خسته شدی، به جای گوش دادن به آهنگ یا رفتن به آشپزخونه یا حیاط یا هرجایی...
یه بارم برو تو رویا اینکه این درس خوندن تا ابد نیس!!اینکه این پشت کنکور بودن همیشه نیس!!! فکر کن روزی که جواب ارشد بیاد و قبول شده باشی جای دلخوات...فکر کن..... با اینا روحیه میگیری!!
من خودم رو چک نویسام همیشه اسم و فامیلیمو مینویسم...زیرش مینویسن دانشجوی کارشناسی ارشد..... از دانشگاه فلان!!!! بعد همین چک نویسارو که بعدا میبینم ذوق میکنم و هر روز چشام بهشون میخوره میرم تو رویا ..شیرین میشه..