(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ)razi_sh نوشته شده توسط: من که خیلی امیدمو از دست دادم وناراحتم.حتی دیگه انگیزه ندارم برای آزاد بخونم
درصدام ایناس
ریاضی ۲تا زدم که دوتاش غلطه ونمیدونم میشه منفی چند
زبان سفید
مشترک و تخصصی هوش هرکدوم نزدیک ۲۰ درصد
حتی اگه کلید عوض بشه فک نمیکنم خیلی تغییری توی درصدای من رخ بده
کاش فقط مطمئن هارو میزدم غلط هام زیادن وهمون چندتا درست روهم خراب کرده
بخدا خیلی خوندم
از مهر شروع کردم.منبع اصلی نخوندم ولی خب باتوجه به تست ها خوب پیش میرفتم به نظرخودم
خیلی امید داشتم
فقط به صنعتی اصفهان فکرمیکردم
ولی حالا بعید میدونم حتی مجاز بشم
خیلی داغون شدم
اصلا باورم نمیشه که اینقدر بد شد
خیلی امیدداشتم
خیلی زیاد
.............
تازه کل فامیل هم فهمیدن دارم برای ارشد میخونم
همه حتما میگن چقدرخنگ بوده که نتونسته قبول بشه
اون تحقیرهارو میشه تحمل کرد
ولی خودم چی
خودمو چجوری قانع کنم؟
چجوری بپذیرم که اینقدر بد دادم؟
همه امیدم به کنکور بود
همه امیدم...........
سلام اولا هیچ کاری بی حکمتی نیست، خیلی ها هستن که خوب خوندن و ولی نتیجه شو خوب نگرفتن.خیلی از بچه هایی که می بینی رتبه های خوبی اوردن یا میارن سال های قبلش رتبه هاشون خیلی خوب نشده بود.واسه کنکور همه چی خوندن نیست.اگه واسه بار اول امتحان دادید ناامید نشید.من خودم ۲ بار امتحان دادم یه بار ۱۰۰۰ شدم امسالم همه ارزومه شیراز قبول شم.نمی دونم چی میشه شاید اصلا شبانه هم هیچ جارو قبول نشم.ولی اگه قبول نشدم بازم میخونم.الانم روزی یکی دو ساعت خلاصه نویسی هامو نگا میکنم.بعضی وقتا کتابا رو میخونم سعی میکنم از درسا دور نشم.چون اگه قبول نشم باید برم سربازی و چون توی سربازی نمیشه خیلی خوب خوند.برنامه ریزی میکنم اگه قبول نشم دوباره بتونم سال دیگ امتحان بدم.به نظرم سوالای امسال خیلی بهتر از پارسال بود البته اگه اشتباهات رو در نظر نگیریم.فکر میکنم یه کم طراح های کنکور امسال منطقی تر سوالارو طرح کرده بودن.البته به جز ریاضی!همیشه همینطوریه هر سالی یه درس و سخت میدن
به نظرم بهتره امیدتون به خدا باشه.زندگی فقط درس خوندن نیست.استیو جابز (ریئس و موسس اپل ، نکست ، پیکسار) -روحش شاد- گفت : من هیچوقت تحصیلات آکادمیک نداشتم.زندگی خیلی سختی رو هم پشت س گذاشته
اگه حرف مردم بخواد واسه ادم مهم باشه که بهتره ادم همین الان فاتحه زندگی شو بخونه.مهم اینه بتونی از این اتفاقا درس بگیری
من روز کنکور که از جلسه بر میگشتم به سمت خونه بابام زنگ زد گفت:شیری یا روباه: منم که از اینکه فقط ۲ تا ریاضی زده بودم و خیلی ناراحت بودم گفتم سوسک
ناراحت بود ، گوشی رو قطع کرد.خیلی ناراحت شدم اگه توی اتوبوس نبودم و دور و برم خلوت بود حتما گریه میکردم ولی به نظرم زندگی پر از اتفاقاییه که هیچوقت ما انتظارشون داریم. دقیقا همون وقتایی که از یه اتفاق خیلی ناراحتیم ولی یه هویی می فهمیم که چقد این اتفاق به ظاهر بد باطن و حقیقت خوبی داره.
نمیخوام بهتون دلداری بدم یا همدردی کنم و الکی دلتونو خوش کنم.به نظرم می تونید از همین الان کم کم شروع کنید و بخونید می تونید با کلمه ها و متن ها ی زبان شروع کنید.می تونید سال دیگه به همه فامیل هاتون بگید که منم می تونم.اگه تلاش کنید مطمئن باشید نتیجه بهتری میگرید. خودتون بهتر می دونید دقیقا چه اشتباه هایی از اول شروع درس خوندن تا اخرین دقایق کنکور انجام دادین
مثلا همون چیزی که گفتید سوال اشتباه زیاد داشتید!و یا اگه برگردید به قبل تر ممکنه منابع خوبی انتخاب نکرده باشید.ممکنه مفاهیم رو خوب یاد نگرفتید.ممکنه مفهمومی نخونده باشید.به نظر من واسه ارشد ادم باید حریص باشه.
مثلا من ۳ ماه قبل از کنکور متن کامل جدول صفحه مقلوب یا معکوس رو من توی کتاب سیلبر شاتس و کتاب دکتر نقیب زاده خوندم ولی هیچوقت نیودمدم ۴ تا نکته از توی متن بالای کتاب خلاصه بنویسم اگه این کارو میکردم و ی ماه قبل از کنکور یه نگاه بهش مینداختم اون وقت این تست رو راحت جواب می دادم
ولی سوال همزمانی نخ ها رو تو کتاب سیلبر شاتس خوندم و کامل هم خلاصه نویسی کردم و سرجلسه یادم بود و درست جواب دادم
واسه کنکور باید توی کتابا هر چیزی جدیدی ادم می بینه تجزیه و تحلیل کنه به نظرم از این به بعد این مدل خوندن واسه کنکور بهتر و مفیدتره سوالای امسال از حالت مسئله ای خارج شده بودن و بیشتر مفهومی بودن.به نظر من دانشجوهایی که توی دانشگاه های خوب درس خوندن خیلی راحت تر از دانشجوهای دیگ امسال قبول میشن.!خلاصه ناامید نباشید و خدارو همیشه شکر کنید
شنیدین که میگن : خدا اگه زحکمت ببند دری ز رحمت گشاید در دیگری