(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)rezareza2 نوشته شده توسط: دوستان این نظر منه اما فکر نمی کنید اینکه میایم و رتبه دوستان رو پیش بینی می کنیم ،امیدواری الکی میدیم یا حس ناامیدی که ممکنه اشتباه باشه رو فقط داریم به دوستامون هدیه میدیم؟
همه تلاششون رو کردن اینکه حالا بیایم بگیم نه شما رتبت فلانه و کلا طرف رو ار هم بپاشونیم بنظرم درست نیست...
والا چنتا مساله هست،
یکی این که خب فرض بر اینه که کسی که میاد میپرسه خودش میدونه چیزی که دوستان پیشبینی میکنن صرفا تخمینی از دیدههای گذشتهشونه، نه وحی منزل! هیچ کس رو این چیزی که میپرسه اونقدرا امیدوار یا ناامید نمیشه...
یه مساله دیگه هم این که به هرحال این آدرنالینه نیاز به تولید و مصرف داره ، من خودم اومدم سفر که اصن تو باغ این چیزا نباشم دیگه و استراحت کنم، ولی صب پا شدم دیدم دلم نمیاد صحیح نکنم :دی ..
بعد کسی هم که امیدوار شه و رتبهش بعدا بد بشه، خب این چند وقت رو لااقل خوش بوده با خودش ... بعد هم که نتیجه بیاد واقعیتو میبینه و قبول میکنه ...
کسی که ناامیدشه اینجا و بعدا رتبهش خوب شه ، خوب بعدا کلی حال میکنه وقتی از ناامیدی در میاد :دی
کسی که ناا امید شه و بعدا رتبهش واقعا خراب شه، بهش کمک شده که پیش پیش واقعیتو بپذیره یهو شوکه نشه ...
کسی که امیدوار شه رتبهشم خوب بشه که دیگه نوش جونش :دی
خلاصه سخت نگیرین، بستگی به دید شخص داره ، همه جوره بازی میتونه بازی برد-برد باشه ....
ایشالا که این کنکورها جدای از نتایجشون، واسه هر کس دستاوردای خودشو داشته باشه ...