(۱۷ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (17 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ ق.ظ)sadradin نوشته شده توسط: با اجازه
میدونم یکن بی ربطه به این تاپیک !!
دوستان من امسال با ۵۴۰ غیرانتفایی قبول شدم و رفتم و سخت پشیمونم . تکمیل زدم آی تی صنعتی فولاد یعنی از امام رضا اومدم فولاد . این ترم مهمان شدم .
مثل .... پشیمونم . هیچی یاد نمیگیرین و فقط مثل کاردانی و مثل در س اخلاق و ... یک مشت اراجیف فقط حفظ میکنین .
فقط برا دانشگاه های خوب تلاش کنین . حالا منم میخوام به شما بپیوندم آیا میرسم ؟ تمام نکته برداری ها و خط کشی کتاب ها رو انجام دادم .
فقط و فقط دولتی و لاغیر
تا میتونین تلاش کنین .
من که مثل ... پشیمونم .
یعنی دانشگاه امام رضای مشهد هم اراجیف میگه؟ من که شنیدم خوبه...
دوستان به لینک زیر سر بزنیید لطفا:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4
سلام
باز امام رضا یک کم بهتره . اما اخرش همه غیرانتفایی یکین .
چه شما اصفهان غیرانتفایی مدرکت رو بگیری چه مشهد و ... ارزشش یکیه .
من چون اصفهان زندگی می کنم دیدم اخرش مدرکم که غیر انتفایی چرا این قدر هزینه کنم مشهد بمونم . خب میام همون اصفهان.
خلاصه خلاصه تلاش کنین دولتی ( روزانه - شبانه ) و لا غیر .
دوست ما تکمیل امسال با ۳۰۸ دولتی تبریز قبول شد ( همکلاسی فولاد شهر ) . یعنی باید باید رتبتون زیر ۳۰۰ بشه .
یک نکته ایی سوال ها دقیقن همون چیزایی هست که نمیخونین !!
پارسال من سره همین موضوع با سر خوردم زمین ( هنوزم داره خونریزی میکنه!!! ) . برا درس شبکه گفتم این و اون و ... که نمیان صاف همونا اومد . تا الآن نزدیک ۲ میلیون پول خرج کردم و ۴ ماه عمرم رو از بین بردم برا ی یک سهل انگاری .
حواستون رو جمع کنین .
موفق و موید باشین