(۱۷ دى ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ب.ظ)leila_s نوشته شده توسط: دوستان من امروز رفته بودم مرکز آزمون ها درپاسداران حدود ۱۰۰ نفر از جا مانده ها از تکمیل ظرفیت دوم که تراز قبولی هم داشتندآمده بودند و اعتراض خور را کتبا اعلام کردند حتی ما یک نامه کلی نوشتیم و ۷۰ نفر زیر آن را امضا کردیم ولی گفتند زمانی شاید امیدی به ترتیب اثر دادن این درخواست ها باشد که عده زیادی این مشکل را داشته باشند و اعتراض کنند و گرنه هیچ کاری نمی کنند باید بشینید برای سال بعد..پس اگر می خواهید به حق خودتان برسید بی زحمت به مرکز آزمون بروید و اعتراض خود را کتبا اعلام کنید واگر نمی توانید مراجعه حضوری داشته باشید لااقل نامه بفرستید به آدرس مرکز آزمون زمانی برای جاماندگان از تکمیل ظرفیت کاری می کنند که این اعتراض ها خیلی زیاد شود لااقل ۱۰۰۰ تا باشد.یک نامه هم به سازمان مرکزی قسمت بازرسی دهید تا صدای اعتراض ما از این حق خوری به گوش مسئولان برسد اعتراض نکنید حقتان را می خورند یک آبم روش.باید شما یکسال بشینید اون هایی که ترازشان پایین تر از شماست تشریف ببرن دانشگاه.پس بجنبید تا وقت از دست نرفته
من چند روزه مطالب شمارو میخونم ولی نمیخواستم چیزی بگم. اما الان که این لحن شما رو دیدم لازم دیدم جواب بدم!
جوری حرف از حق خوری میزنین انگار که یواشکی تکمیل ظرفیت گرفتن یا انگار فقط فامیلای خودشونو گرفتن حالا خوبه دانشگاه آزاده و هرچی بیشتر دانشجو بگیره به نفعشه
یه هفته ثبت نام کرد سه چهار روز قبل اطلاعیه زدش،
بچه ها از روز اول اومدن مانشت از هم کمک میگیرفتن که کدوم شهرو بزنن،
تو اخبار ۳ ۴ بار گفت، تو روزنامه زدن، رادیو گفت ، تو انواع سایتا زدن، همین بچه های مانشت از آبان ماه پیگیر بودن،
حتی ۳ روز تمدید شد!!!!!!!
دیگه چیکار کنن که شما متوجه شین؟؟
بلندگو بردارن تو شهر داد بزنن که آقایون خانوما بفرمایید ثبت نام تکمیل ظرفیت؟؟؟؟؟؟؟؟
الان چطور هرروز تشریف میارین مانشت و با لحنتون به بچه های دیگه توهین میکنید ، اگه در طی ۲ ماه پیش یکی دوبار و هر بار فقط ۵ دقیقه تشریف میاوردین مانشت همه خبرها دستگیرتون میشد
هی بچه ها رو منت کردین ، قسم دادین که ترازاتونو بگین، بچه ها لطف میکردن و جواب میدادن ، شما بجای تشکر قاطی میکردین و توهین هم چاشنیش بود! تقصیر این بچه هاس؟؟ تقصیر این بچه هاس که شما حواستون ۴ ماه پرت بود !!!
نمیخواستم بگم ولی از لحنتون اصلا خوشم نیومد و مجبورم کردین که بگم : صددرصد کم کاری از خودتون بود
لطفا با لحن تندتون به کسی توهین نکنید
اگه اعتراضی دارین ، اعتراضتونو پیگیری کنید ، حقتونه، اما تیکه انداختن درست نیست
با تشکر[b]