[quote='leila_s' pid='152758' dateline='1357489091']
دوستان من امروز رفته بودم مرکز آزمون ها درپاسداران حدود ۱۰۰ نفر از جا مانده ها از تکمیل ظرفیت دوم که تراز قبولی هم داشتندآمده بودند و اعتراض خور را کتبا اعلام کردند حتی ما یک نامه کلی نوشتیم و ۷۰ نفر زیر آن را امضا کردیم ولی گفتند زمانی شاید امیدی به ترتیب اثر دادن این درخواست ها باشد که عده زیادی این مشکل را داشته باشند و اعتراض کنند و گرنه هیچ کاری نمی کنند باید بشینید برای سال بعد..پس اگر می خواهید به حق خودتان برسید بی زحمت به مرکز آزمون بروید و اعتراض خود را کتبا اعلام کنید واگر نمی توانید مراجعه حضوری داشته باشید لااقل نامه بفرستید به آدرس مرکز آزمون زمانی برای جاماندگان از تکمیل ظرفیت کاری می کنند که این اعتراض ها خیلی زیاد شود لااقل ۱۰۰۰ تا باشد.یک نامه هم به سازمان مرکزی قسمت بازرسی دهید تا صدای اعتراض ما از این حق خوری به گوش مسئولان برسد اعتراض نکنید حقتان را می خورند یک آبم روش.باید شما یکسال بشینید اون هایی که ترازشان پایین تر از شماست تشریف ببرن دانشگاه.پس بجنبید تا وقت از دست نرفته
-------------------------------------------------------
دوست عزیز من تکمیل اول شرکت کردم اما قبول نشدم. ازون روز تا الان هر روز سعی کردم حتی روزی نیم ساعت بیام و پستای بچه ها رو بخونم ببینم چه خبره کسی از تکمیل دوم خبری داره یا نه چون واسم خیلی مهم بود. وقتی هم باخبر شدم شرکت کردم و به لطف خدا قبول شدم.
این چند روزه پستای شمارو پیگیر شدم واست هم خیلی دعا کردم که کاش راهی باشه شمام بتونی قبول شی
اما امشب نظرم عوض شد
چون این خود شما بودی که پیگیر نشدی... اگه قایمکی به ما گفتن شما حق داری بگی من بی خبر بودم اما تو رسانه ها که چندباری اعلام شد تو همه ی سایتهای خبری و غیره هم این موضوع رو زدن...
هیچ دلیلی بنظر من واسه جاموندن نبوده اما اگرم بوده کمکاری خودتون بوده دلیلی نداره اینجا به کسانی که وقت گذاشتن و پیگیر شدن توهین کنی...اینجا بچه ها از روز اول پیگیر شدن تا سایت ثبت نام باز شه اطلاعاتشونو رد و بدل میکردن .. شمام اگه میومدی یه سر میدیدی که چه خبره...
در هرصورت حالا میدونم شمام ازون دسته آدمهایی هستید که کمکاری خودتونو ضایع شدن حقتون میدونید..
بهتره دیدتو عوض کنی...
در هر صورت برای سال آیندت آرزوی موفقیت دارم