سلام .
راحب اون کتاب ریاضی که بالا اشاره کردم .
کتاب حسابان و ریاضیات پایه استاد عبدالرضا منتظری
با خواندن این کتاب تصویری قدرت تحلیل ریاضی شما به قدری افزایش پیدا میکنه که نیازی به کتاب های مرجع ریاضی و کار با فرمول های خسته کننده ندارین.توی اکثر کتاب های ریاضی از روش
تشریحی برای حل مسائل استفاده شده اما تو این کتاب با استفاده از روش زیبا و کارآمد به نام روش
تصویری میتونید به مسائل به صورت جالبی و بدون استفاده از فرمول در کمتر از ۳۰ ثانیه پاسخ بدین
باور کنید من خودم بعد اینکه تهیه اش کردم و خوندمش الان میتونم:
۱/ به سوالات مثلثات توی کمتر از
۱۵ ثانیه به روش تصویری پاسخ بدم
۲/ نمودارهای پیچیده رو توی کمتر از
۱۰ثانیه بکشم (روش تصویری)
اینجا چند تا از فصولش که توی اینترنت هم پیدا میشه رو واستون میزارم تا به روش عالی این کتاب ایمان پیدا کنید . اتفاقا همین فصولی که توی اینترنت هست همون فصولی که ما توی گسسته و پیچیدگی زمانی الگوریتم/داده بهشون نیاز داریم .
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
واسه خرید کتاب هم میتونید توی گوگل هزار تا سایت واسه خرید پستی پیدا کنید. از من به بچه هایی که با ریاضی مشکل دارن نصیحت که حتما تهیه اش کنید تا کجا میخوایم از ریاضی فرار کنیم حداقل واسه بعد کنکور بشینید ریاضی رو حسابی کار کنید مخصوصا بچه های نرم که ریاضی مهندسی پیشرفته رو توی ارشد پیش رو دارن . من خودم چون فنی بودم ریاضیم آنچنان تعریفی نداشت البته نمره هام بد نبود توی ریاضی ولی خب تسلط کامل نداشتم روی مباحث ریاضی. بارها میشد که میخواستم ریاضی رو قوی کنم هی توی خوندن کتابا و کار با فرمول ها و قضیه ها کم میاوردم ولی با تهیه این کتاب از اینترنت و خوندن کاملش اصلا نفهمیدم چطور شد که الان اینقدر ریاضیم قوی شده
راستی فیلم هاشم هست که توی شبکه آموزش پخش شده . خیلی جالبه ریاضی رو با همین روش به مجری برنامه یاد میده.
توی برنامه آخرش مجری شده idol of math
پ.ن : به جان خودم قصد تبلیغ این کتاب رو نداشتم فقط چون بچه ها زیاد پ.خ داده بودن معرفیش کردم . جلدش رو هم واسه این گذاشتم که کسی خواست بخره توی اینترنت بدونه دقیق کدومه
مدیرهای گرامی اگه دیدن تبلیغ میشه تا پاکش کنم
موفق باشید