(۰۵ آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۰۴ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: ممنون از راهنماییتون.با این اوصاف فک کنم هیچ کدوم
من یه مقاله نوشتمتقلب اینا هم نکردم.فقط احساس میکنم ایده ام یه کم کوچیکه واسه ژورنال isi.
دنبال یه ژورنال خوب هستم که مقالمو چاپ کنه. از لحاظ اعتبارم نیاز نیست خیلی بالا باشه که انقد بخوان سخت بگیرن.فقط تاحدی اعتبار داشته باشه که واسه پایان نامه ام حرفی برای گفتن داشته باشم
تو حوزه رمزنگاری.حالا شما چه ژونالهایی رو پیشنهاد میکنین؟
ببینید یه حرکتی که جدیدا شاهدش هستم اینه که اکثر ژورنال هایی که مقاله رو خیلی زود بررسی می کنن و جواب میدن، دارن به عنوان ژورنال های نامعتبر لیست میشن اینجا و اونجا ... شاید یه تعدادی از دوستان نظر منو رد کنن ولی خوب این اتفاق داره می افته ...
من میگم آدم ۶ ماه منتظر بمونه بهتر از اینه که یه جایی مقالشو چاپ کنه و بعد از چند وقت یهو اون ژورناله از دید اساتید نامعتبر معرفی بشه
مثلا یه ژورنالی مثل
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ژورنالیه که ماهانه منتشر میشه و برای چاپش شنیدم که ۳۰۰ دلار دریافت می کنه ازتون، تنها نکته مثبتش یکی زود جواب دادنه و یکی هم اینکه یه استادی بنام پروفسور حمیدرضا ناجی از اساتید دانشگاه شهید بهشتی جزو ادیتورهای این ژورنال هست، پس یه کم دلهره ی نامعتبر بودن رو کم می کنه
اما اگر خواستین تو ژورنال معتبرتری نسبت به بالایی مقاله تون چاپ شه:
۱ :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ژورنالیه که توسط یه ناشر معروف بنام تیلور و فرانسیس منتشر میشه، ادیتورهاش هم اینجوری ان که اگر مقاله ای رو رد می کنن شرح میدن که دلیلش چی بود و ازتون می خوان ایرادها رو برطرف کنین
۲ :
این ژورنال خیلی مشهوره و اگر مقاله ی شما توش ایراد علمی نبینن و موضوع تکراری نباشه، قبولش می کنن یعنی سخت گیری آنچنانی نداره ... ایمپکتش هم عالیه ۲/۰۸۱
۳:
یه ژورنالیه که تو کانادا منتشر میشه، اعتبارش متوسطه( ISI نیست ولی) و زود جواب میده تنها عیبش هزینه ایه که موقع چاپ از شما می گیره که ۳۰۰ دلار آمریکاست ...
۴ :
این ژورنال هم کاناداییه، اعتبارش از مورد شماره ۳ بالاتره، معمولا یک ماهه جواب میدن و علاوه بر اعتبار بهتری که نسبت به ژورنال شماره ۳ داره، هزینه پایین ترشه که ۹۵ دلار هست برای چاپ هر مقاله
گرچه هنوز خیلی ژورنال دیگه هست تو این زمینه که من باهاشون آشنایی ندارم و بهتره خودتون هم یه سرچ بکنین
معمولا بهترین راهکار اینه که استادی که باهاش پایان نامه دارین یا خودش ژورنالی بهتون معرفی کنه یا ژورنال پیشنهادی شما رو تایید کنه