(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ)باران سپهری نوشته شده توسط: (13 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: (13 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ)باران سپهری نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ب.ظ)baran77 نوشته شده توسط: سلام به همگی ...دوستان من با رتبه ۶۰۰معماری کامپیوتر روزانه اردبیل قبول شدم .....احتمالا آزاد هم قزوین قبول می شم ....به نظرتون کدوم رو باید برم؟
سلام من هم با رتبه ۶۷۳معماری کامپیوتر شبانه اردبیل قبول شدم اما واقعا نمی دونم با توجه به دوری راهم به این شهر ارزش رفتن و هزینه کردن داره یانه؟! دوستان عزیز در صورتی که کسی از این دانشگاه و سطح علمی و چگونگی برخوردشون با دانشجویان غیربومی اطلاعی داره خواهش می کنم راهنمایی کنه.
متشکرم
خوبه که ، مزایاش رو ببین
۱- زبان انگلیسیت قوی میشه
۲- ترکی مجبوری یاد بگیری
۳- لب مرز هستی پاسپورتت رو بگیر ۵ شنبه جمعه های با بروبچ برید ترکیه و آذربایجان
دیگه چی می خوای ؟
خوبه که همه راهنماییها اینقدر مرتبط باشه ها
ولی حالا جدایی از شوخی شنیدم حتی اساتید هم به ترکی حرف می زنن آیا حقیقت داره؟!!
و دیگه چرا انگلیسیم قوی میشه؟!!!
خب ارشده دیگه و تحقیق و زبان انگلیسی.
در مورد اینکه ترکی حرف می زنن ، من هم شنیدم بچه ها می گفتن استاد داره فارسی درس میده یه دفعه میزنه کانال دو.
من واسه اون پست تذکر گرفتم ، اما من جدی بودم و شوخی نکردم ، فکر نمی کنید اینا مزیت بدی باشه ؟
من تو دوران سربازی تو فنی حرفه ای با ۲ تاشون هم اتاق بودن اردبیلی بودن ، End مرام بودن و مهربون خوش برخورد والبته پایه
از همه چی خوب تعریف میکردن غیر یک چیز ؟ اونم اینه که خونه به دانشجو مجرد نمی دن.
اگه شوخی کردم که بهتون برخورد من معذرت می خوام و چیکار می تونم بکنم تا جبران بشه ؟