(۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: ممنون از توصیه هاتون. من تصمیم گرفتم بیشتر به خاطر برنامه ریزی برم یه آزمون شرکت کنم. فکر می کنم برای من که تجربه ندارم از جهت نظم دادن به روند خوندنم ، مناسب باشه.
حالا از این نظر به نظر شما کدوم موسسه بهتره؟
اگر فاکتور هزینه براتون مهمه من مهستان رو پیشنهاد میکنم به نظرم مهستان باید بهتر از سنجش باشه. سنجش کلا شرکت کننده اش کمه و خدماتی هم میده خیلی مناسب نیست. پاسخ نامه هاشم خیلی پاسخ نامه های خوبی نیست. من آزمونهای مهستان رو راستش بخوای ندیدم ولی با توجه به سبقه ای که از کتابهاش دیدم آزمونهاشم باید احتمالا کیفیت مناسبی داشته باشند. همچنین با شرکت در آزمون اینترنتیش میتونید هزینه خیلی کمی برای آزمون بدید.
اگه فاکتور هزینه براتون خیلی اهمیت نداره بین مدرسان و پارسه باید یکی رو انتخاب کنید. پارسه خوبیش همونیه که همه میدونند. یعنی جامعه آماری بالا. از طرف دیگه این بچه های شریف و تهران و امیرکبیر اکثرا پارسه شرکت میکنند. و خوب همین که یه حس رقابت با اونا داری خوبه. ولی نقص اصلیش همون سوالاشه. که گفتم یه روال ثابتی داره. نقص دیگه اش اینه که خیلی خدمات مناسبی ارائه نمیده. و یه مشکل اساسی دیگش اینه که پاسخ نامه آزمونهاش الکترونیکیه. که این خودش کلی مشکل زاست یا باید پرینت بگیری یا اگه نسخه الکترونیکی باشه خیلی اذیتت میکنه دیگه. معمولا این طوری میشه که پاسخ نامه رو خوب چک نمیکنی و این کلی به ضررتون میشه.
مدرسان بدیش اینه که جامعه آماری خوبی نداره. یعنی جامعه آماریش بالایه ولی آدمهایی که توش شرکت میکنند به نسبت پارسه ضعیفترند. اشکال دیگه مدرسان مثل پارسه همون قیمت بالاشه. اما حسن مدرسان یکی پاسخ نامه های آزمونشه که واقعا خوبه. و اطلاعات خوبی نسبت به هر سوال میده بهتون یکی دیگه خدمات دیگریه که ارائه میده شما اگه آزمون ثبت نام کنید میتونید مشاوره رایگان داشته باشید برای کنکور حالا یا تلفنی یا حضوری یا حتی اینترنتی. ایناش خوبه ولی یه کم هم کلا برخورد پرسنلش خوب نیست که اینم ممکنه خیلی ها رو اذیت کنه:پی