(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ق.ظ)n65 نوشته شده توسط: (20 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: قبلا ً گفته بودم...باز هم میگم
اینکه بخوایید مرجع بخونید یا نه به خودتون بستگی داره...
اگه حس می کنید تو اون درس ضعیف هستید و جواب سوأل ها تون رو پیدا نمی کنید برید سراغ مرجع...
مرجع خونی خیلی وقت می خواد
یادتون نره : خیلی زود دیر میشه!!!...اونوقت خدایی نکرده زحمت یه سالتون به باد میره...
من فقط همین نوشته تون رو خونده بودم و نظرمو گفتم همینطوره ...
یکی از دلایل انتخاب من واسه خوندن clrs تقویت ساختمان داده و الگوریتم بود یه جورایی با یه تیر دو نشون زدنه.
من قبل شروع این کتاب راهنمایی خواستم اونموقع آقای esisonic همین نظرو بیان کردن منم با توجه به اینکه خیلی وقته از این دو کتاب دور بودمو تقریبا چیزی ازشون یادم نبود تصمیم گرفتم که این کتاب و بخونم.
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط: من تازه این کتاب رو خریدم! دیگه نخون تا منم برسم
البته من باید برا امتحان طراحی الگوریتمم نیپولیتان رو هم بخونم !(بنا به فرمایش استاد)
من الان فصل سومم فکر کنم خیلی زود به من برسی و بتونیم با هم کتابو بخونیم.
(۲۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ)younes نوشته شده توسط: به نظر من خیلی محترمانه بعضی از دوستان واقعا بیکارن میرن زبان اصلی CLRS رو میخونن میگن زبان تخصصی خوب میشه خوب شاید بشه چند تا کلمه جدید یاد گرفت ولی از خود درس الگوریتم فک نکنم چیزی یاد بگیرن من خودم ترجمه دهقان طرزه رو دارم میخونم (الان فصل ۶ م) واقعا خوب گفته. البته اینا صرفا نظرات شخصی خودم هست.
شما همه تمریناتشو کامل انجام میدید؟
فصل ۵ رو هم خوندید یا اینکه حذفه؟