(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ب.ظ)WeCan نوشته شده توسط: همشو که نه! مدیریت رو نمی خونم. فقط شبکه و مدار! می خوام بدونم اصلا شدنی هست یا نه!
تو این دنیا چه کاری نشدنی هست مخصوصا واسه انسان اما هر دو درسی که شما انتخاب کردی زمان زیادی رو میخواد برای خوندن چون هر دو مباحث ریاضی دارن و نیاز به تمرین هست یک درس حفظی نیستش و جزء دروسی که از اهمیت بالایی برخوردار هستن .
شدنی مطمئن باش میشه اما کیفیت هم این وسط مهمه .
چقدر به مباحث شبکه مسلطی ؟ چون یکی دولایه پائینی بیشترم حاسباتی هستن و سئوالات کنکور هم داره به سمت محاسباتی میل میکنه .
مدار الکتریکی یا مدار منطقی ؟
مدار الکتریکی که خودش پر ازمحاسبه است و درسی هست که نیاز شدید به تمرین و تجربه و تست داره.
من هم به خیلی چیزها علاقه دارم و همین امر باعث میشه به هر چیزی یه نکی بزنم اما به نظرم باید انتخاب کرد و تخصصی رو یه رشته سر مایه گذاری کرد . اگر رسیدی یه نگاهی هم به مطالب گرایش دیگه بنداز اگر هم نرسیدی بی خیال
[/quote]
ممنونم از راهنماییتون! راستش تو شبکه یکم تکیه ام روی شوهرم هست چون ارشد شبکه هست . واسه همین میگم شاید اونقدر وقت ازم نگیره! اما راجع به مدار هیچ ایده ای ندارم واقعا باید از صفر شروع کنم!
(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: تا اونجایی که من دیدم فعلا توی درسای گسسته و ساختمان داده گروه درسی ایجاد شده . درس دیگه ای هم هست؟؟؟
شکوفه جان قرار شد این هفته با ساختمان داده و گسسته شروع کنیم. سر فصل ها هم مشخص شد. میتونی به انجمن گروه های درسی هر کدوم یه سر بزنی تا از جزییات خبر دار بشی