دوستان . من فک می کنم این حس بین ۹۰ درصد بچهها مشترکه من جمله خود من . راه حل های زیادی هم واسش وجود داره . یکیشو خود دکتر تو تالار جمع بندی به من گفتند .
من الان حس خوبی دارم در واقع خودمو رفرش می کنم . دیگه نمی تونییم که بکشیم خودمونو یا خفه کنیم از درس خوندن .
تند تند درس خوندن هم نتیجه معکوس می ده . یه راه دیگه هم صحبت کردن با بچه های سالهای قبله که قبول شدن و تو این سایت هم نمونه اش کم نیست .
اما حالا یه متنی از وبلاگ فوق ۹۰ براتون می ذارم، می دونم کمک کننده است:
توی این پست میخوام راجع به واژه "امید" مطلبی رو بگم
نمیدونم برای شما پیش اومده یا نه ولی برای من و تمامی افرادی که دور من بودن یه موضوع جالبی پیش اومده که به ذهنم اومد خواستم به شما هم بگم.. اگه برای شما هم اتفاق افتاده باشه خیلی ملموستر این مطلب رو حس میکنید
و اونم اینه که وقتی از آزمون کنکور بیرون میاید با خودتون میگید ای کاش فلان مطلب از اون کتابو نگاه میکردم...یا مثلا اگه یکی دو روز به جای ناله کردن فلان عنوان از درس(مثلا سیستم عامل) رو میخوندم این سوالی که اومده بود مثل آب خوردن جواب میدادم
اصلا سوالا کاری نداشت...فقط من وقت نداشتم بخونم
اگه توی این ۱ ماه آخر بجای وقتایی که ناله میکردم و استرس داشتم ،میخوندم، شاید ۶ ۷ تا سوال اضافهتر توی دروس ضریب ۴ام میتونستم درست جواب بدم
یا چندتا سوال ریاضی...یا تخصصی
و میشه گفت هر کدومو میتونستم از ۱۰ تا ۳۰ درصد اضافهتر هم بزنم...
ولی چی شد که من چندین روزم رو به خاطر استرس و ناراحتی و ترس از کنکور یا هر چیزی از دست دادم؟
آره درسته، نا امید شدنم باعث این قضیه شده بود.
اینجاست که میفهمیم یه داوطلب امیدوار توی لحظات آخر حداقال ۲۰% از بقیه جلوتره...
پس خواهشا:
امیدوار باشید..به تلاش خودتون ادامه بدید و مطمئن باشید نتیجه شما بهتر از زمانی خواهد شد که به ناراحتی سپری بشه..
چشمات رو ببند
مغز خودت رو با قلبت یکی کن(یه کانال بین این دو تصور کن)
شما صاحب یه قدرت ماورایی هستی دوست عزیز پس از شما میخوام:
تمامی قدرت خودت رو از همون کانال توی تمام وجودت پخش کنی و چند ثانیه نگهش داری
حالا چشمات رو باز کن
سرت رو بالا بگیر
و با اعتماد به نفس کامل به خودت بگو:
هنوز بیشتر از ۱۰ روز
بیشتر از ۲۰ روز
بیشتر از ۳۰ روز
و شاید ۴۰ روز تا کنکور مونده
پس هنوز زمان کافی دارم تا موفقیت خودم رو توی این ۴۰ روز به بالای ۳۰% توی هر درس افزایش بدم
و این یعنی خــــــــــــیلی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این وبلاگ تو بخش نظراتش به اندازه مانشت فعال نباشه کمتر نیست .