(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: اما این سفر، خیلی فوق العاده تر از اون چیزیه که بشه وصف کرد، یا ازش گذشت، هیچ منافاتی هم با این نداره که عده ای گرسنه هستند، به نظرم ما که به فکر گرسنه ها هستیم بهتره از تجملات زندگی مون بزنیم و یه برنامه ثابت برای کمک به افراد نیازمند داشته باشیم، در کنارش سعی کنیم پس انداز کنیم و دست کم یکبار این جا رو تجربه کنیم!
چند نفر از زائرها مثل شما فکر میکنن دوست من؟
یه بنده خدا از یه روستا که خرج دانشگاه بچش رو نمیده که به آینده اون بچه مربوطه , ولی هر سال میره حج!!!
کدوم تجملات؟ مردم سر خرجای معمولیشون موندن.
سخن من با مردم عادی که میرن. وگرنه تکلیف پولدارایی که صرفا جهت منافع دیگشون و اخذ پسوند حاجی میرن مشخصه.
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من هم بعنوان یه کاربر نظرم رو بگم.
بنظر من اظهار نظر در اینموارد بهمین سادگی نیست. دلیلش را هم عرض میکنم.
اگه شما از اون دسته مسلمانانی هستید که مرجع تقلید دارید که بهتره از ایشان بپرسید.
اگه هم خودتون در اینموارد تصمیم میگیرید بهتره یه بررسی در مورد منابع درآمدی کشور عربستان و مبلغی که هر زائر ایرانی از سفرش به دولت عربستان میرسه بکنید. بسیاری معتقدند سود سازمان حج و زیارت از مسافرت یه زائر ایرانی خیلی بیشتر از سود دولت عربستان هست. اصولا" سازمان حج و زیارت که من ندیده ام تا حالا بگه این مسافرتها چقدرش سوده چقدرش سهم دولت عربستانه. بنابراین یه دفعه به خودمون ضرر نزنیم.
از طرفی دولت عربستان منابع درآمدی فوق العاده زیادی داره که شاید همه مردم ما ندونند. عربستان علاوه بر درآمد بسیار زیادی که از مسافرت مسلمانان به مکه و مدینه داره دارای درآمد سرشار نفتی است . سرمایه گذاری عربستان در این زمینه بی نظیره و هیچ کشوری نمیتونه به گرد پاش برسه. تولید روزانه نه میلیون بشکه نفت خام شوخی نیست.حالا گاز و غیره به کنار.
عربستان درآمد توریستی هم داره. دوستانی که بصورت توریستی به عربستان رفته اند از سرمایه گذاری عجیب این کشور در این زمینه در شهرهای غیرزیارتی ریاض و ... و ساحل دریای سرخ میگن. ساخت بناهای شیشه ای و .... که هرسال تعداد زیادی توریست میان برای دیدن اونها.
حالا برید تو زمینه های علمی. عربستان در علم پزشکی سرمایه گذاری عجیب میکنه و جورنالهای معتبر پزشکی ت این کشور منتشر میشه. (اینم باز من یه نمونه اش را دیدم و حرفایی شنیده ام) و البته دانشگاههایی در جاهای مختلف هم دارن که دانشجو میگیره مثل دانشگاهشون در انگلستان.
سرمایه گذاری این کشور در نقاط مختلف دنیا هم باز درآمد فراوانی برایش داره . اگرچه همه این سرمایه گذاریها مشروع نیستند ولی در کشورهای اروپایی و امریکایی و سهام بسیاری از کارخانجات را شاهزادگان عربستانی دارند . سرمایه گذاریشون تو کشورهای حاشیه خلیج فارس هم خیلی زیاده. اگه می بینید تو بحرین دارن با چنگ و دندون از حکومتش دفاع میکنند الکی نیست.
ذر زمینه توریست هتلهای زیادی در سراسر دنیا دارند یا درش شریکند. من کاری باین ندارم که اینکارها همه شون مشروع هستند یا نه فقط میخوام بگم درآمد حجاج ما رقمی در مقابل اینهمه منابع درآمدی دولت عربستان نیست. ضمنا" دولت عربستان قبیله ای است و همه شاهزادگان و قبیله در اکثر موارد شریکند.
بنظرم در مورد نرفتن به حج بهتره اگه اطلاعات خیلی زیاد نداریم فتوای کلی ندیم. فتوا را بذاریم بعهده اونهاییکه همه اینموارد را میدونند. من فکر نمیکنم اگه اینجوری که دوستان میگن بود دولت ایران اجازه میداد مردم برن. البته لازمه که ما تا جایی که میتونیم همانطور که هاتف گفت ازشون خرید نکنیم و سعی کنیم سودی بهشون نرسونیم.
من اصلا بحثم سر منابعی که عربستان کسب درآمد میکنه نیست.
من حرفم اینه که چرا باید به دشمن خودمون کمک مالی بشه حتی ناچیز؟