(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ ب.ظ)babakk نوشته شده توسط: (11 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: خب من هم تو پاراگراف اول و آخر عرض کردم که ممکنه سود دولت ما بیشتر باشه تا دولت عربستان و بهتره اینجور اظهار نظرها را بسپاریم به اهل فن. یا بررسی جامع بکنیم و خودمون بشیم اهل فن
تا کی باید تمام منافع ملیمونو بسپاریم در دست اهل فن , اینجا همه تحصیل کرده و عاقلن و همه اهل فن.
مگه میخوایم معنی حدیث رو تفسیر کنیم.
موضوع خیلی مشخصه.
البته آقای بلک تا حدودی توضیح دادند.منظور من از اهل فن اونی نیست که شما تصور میکنید. یعنی متاسفانه مجریان همیشه اهل فن نیستند تو مملکت ما. من اول صحبتم عرض کردم و مقلدین را جدا کردم. دسته دوم یا خودشون بتمام بده بستانهای سیاسی و اقتصادی آشنا باشند و منافع و مضراتش را بتونن قیاس کنند یا از کسیکه احاطه باین امور داره کمک بگیرند . مثلا" اگه یه آقایی که رشته اش کشاورزیه بخواد بدونه مهندسی نرم افزار چیه میره پیش یه مهندس نرم افزار. در عالیترین سطح میره دانشکده کامپیوتر از یه استاد که دکتراش را داره می پرسه. حالا نمیشه این موضوع را رفت از استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی پرسید؟
در مورد شرایط اقتصادی عربستان که توضیح دادم هم میخواستم بگم اگه شما ماهی صد میلیون تومان درآمد داشته باشید هزار تومانش کم بشه شاید تاثیری نداشته باشه یا تاثیرش در مقابل نفعی که از نظر روحی و عبادی به بعضی میرسه خیلی اندک باشه. از این دید هم میشه قضیه رو دید.
یه مطلب دیگه بعضی چیزا هست که گاهی تو این بحثها پیش میاد مثل تغییر قبله است که تا جاییکه من میدونم بامر خداوند بوده و در حین نماز اینکار انجام شده. موضوع اگر هم جنبه دیگری داشته باختیار پیامبر نبوده. این موضوعات نوعا" موجب میشه بحثهای اینجوری را محدود کنیم و ببندیم.
بنظرم مانشت بکار اصلی خودش بپردازه بهتره. این بحثها را میشه در جایی کرد که افرادی باشند که بشه ازشون جوابهای بهتری گرفت.