(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ)riga نوشته شده توسط: راستشو بخواین من لیسانسم ریاضیه واینجوری انتخاب رشته کردم .... هوش شبانه علمو صنعت،هوش شبانهی بهشتی ،هوش شبانه خواجه نصیر،علوم کامپیوتر گرایش سیستم هوشمند امیرکبیر،علوم کامپیوتر شریف،علوم کامپیوتر تهران ،علوم کامپیوتر امیرکبیر نظریه محاسباتو.....
حالا چون رشته م ریاضی بوده می خام این تابستون یه کم پایه مو قوی کنم ولی معلوم نیس این شبانه هارو قبول میشم تو هوش یا روزانه های علوم رو . واسه همین سرتونو درد آوردم.در ضمن از نظرات ودلگرمیهاتون صمیمانه تشکر میکنم وواقعا از اینکه تو اکثر تاپیکها دوستانه وبا درایت نظر میدین واقعا ممنونم.اگه هر نظر یا پیشنهاد دیگه ای هم دارین سراپا گوشم
احتمالا شبانه خواجه نصیر رو میاری ( علم و صنعت بعیده ) . اما من از صحبت های دوست خوبم جناب پارسانا و سایر دوستان متوجه شدم حداقل پایه های هوش مصنوعی و گرایش سیستم هوشمند یه جورایی یکیه .
مرسی
با این حساب واسه منی که رشتم ریاضی بوده و فقط زبانهای برنامه نویسی جاوا و C++ کار کردم ،چکارایی لازمه واسه اینکه این تابستون انجام بدم پایه م قوی شه؟ متلب رو که خودم قصد دارم یاد بگیرم.آیا زبان برنامه نویسی لیسپ یا پرولوگ یا چیز دیگه ای رو باید تو برنامم داشته باشم؟
راجع به پیشنیازها هم اگه میشه توضیح بدین اگه زحمتی نیست.من حتی درس هوش مصنوعی رو هم پاس نکردم رسما.