MAG (داره از مانشت بالا می ره) تاریخ ثبت نام: ۱۰ مرداد ۱۳۹۲ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۱ December 2024 , 07:32 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
|
نظرهای کاربران
|
|
raaheee (11 مرداد ۱۳۹۵ در ۰۸:۲۸ ق.ظ) |
|
MAG, سلام سال گذشته این کار رو کردم ، قبول هم شدم اما ... سپاس |
|
Breeze (01 اسفند ۱۳۹۲ در ۰۵:۲۲ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. همکاری کنید .. ایشالله که نتیجه میده |
|
esisonic (30 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۰ ب.ظ) |
|
MAG, مرسی...به همچنین ... در مورد سوألی که لینک کردین هم باید بگم صلاح خویش خسروان دانند ولی خوب...فقط میتونم بگم ترتیب دانشگاه ها تو مقبولیت اینطوریه : دولتی ، آزاد ، غیر انتفاعی ، علمی کاربردی و پیام نور موفق باشید |
|
Dark Knight (09 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۸:۰۱ ب.ظ) |
|
سلام ماشالله بچه ها همیشه جلوتر از ما کمک می کنند موفق باشین |
|
Fatemeh (08 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۵:۴۵ ب.ظ) |
|
MAG, سلام. من نظرسنجی تان را دیدم. به نظر من چون میخواین هوش رو ادامه بدین، نرم بخونین بهتره..موفق باشید | |
Breeze (07 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۱:۴۹ ب.ظ) |
|
صدای خنده ی خدارا میشنوی؟ دعاهایت را می شنود وبه انچه محال می پنداری می خندد! آرزویم همیشه برایت خنده ی خداست. |
|
Engineer (06 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۷:۰۸ ب.ظ) |
|
سلام شرمنده در مورد آی تی اطلاعی ندارم. |
|
bargozide (06 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۲:۲۴ ب.ظ) |
|
MAG, متاسفانه اطلاعی ندارم. ببخشید |
|
*afsoon* (05 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۲:۴۲ ب.ظ) |
|
MAG, سلام همه دوستان نظراتشونو بر حسب علاقه و هدف خودشون بیان کردن شمام باید این طوری ملاک قرار بدین اونطورم که من از حرفای شما برداشت کردم و میخواین به سمت هوش برین و ادامه تحصیل بدین نرم افزار گزینه خوبیه من خودم ای تی خوندم و به نرم افزار علاقه خاصی دارم بهتون توصیه میکنم به اهداف و مهم تر از همه علاقه و به کاری که میخواهین در آینده داشته باشین فکر کنین و تصمیم بگیرین چرا که رشته ها ی نرم فزار و ای تی چندان تفاوتی هم ندارن جز اینکه هر کدوم به نوعی میتونن در آینده دخیل باشن و نقشای متفاوتی داشته باشن آینده ی روشنی داشته باشین موفق باشین |
|
e.shrm (05 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۲:۲۵ ق.ظ) |
|
ممنون بابت اعتبار | |
zimenswall (15 آذر ۱۳۹۲ در ۰۴:۵۷ ب.ظ) |
|
سلام شرمنده، من کارشناسی نرم افزار بودم و اطلاعات دقیقی از آی تی و کاردانی اون ندارم و در این زمینه توانایی راهنمایی ندارم. |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |