(۱۶ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: شما یه کم اگه مطالعاتتون را بیشتر کنید متوجه میشید که اولا" انتقاد شما چه ربطی به مدنیت داره. احتمالا" منظور شما دموکراسی است. فکر کنم معنای ترور شخصیت را هم نمیدونید.
در مورد آزادی اینکه هر چی میخواهید بنویسید بارها گفته ایم که همچین امکانی نیست و هر کس آزادی مطلق میخواد میتونه برای خودش یه انجمن تاسیس کنه و اونجا هر چی میخواد بنویسه.
در مورد اینکه نوشته بودین "روی همه تون را می بوسم" من پانوشت زدم که روشهای بهتری واسه تشکر هست. راستش از بی تجربگی و خامی شما کلا" متعجب شدم چون با روش تشکرتون ،عملا" موجب میشید خانمها به سوالتون جواب ندن.
در مورد خانم انرژی مثبت باید بگم مثبت تر از ایشان بین مدیران نداریم.
در مجموع فکر کنم خیلی عجولانه این پست را زدین. شاید اگه یه کم صبر میکردین تا عصبانیت تون فروکش کنه این رو نمی زدین . چون عنوانش کلا" ربطی بشما و پست تون نداره.
شما همین اینکه تو این پست به بنده چندین صفت ولقب بد ونامحترمانه وحقیرانه نسبت دادید( خام.. بیتجربه...ربطی بهتون نداره...(جهت اطلاع انرژ مثبت) نشون میده چقدر اهل مطالعه و فضیلتید...
ونشان دهنده ضعف وعصبانیت شما در بحث ودیالکتیک هستش
یه کم صبور تر و معقولانه تر...
من ننوشتم روی همتون رو میبوسم ...نوشتم میبوسمتون ...شاید منظورم خاک پاتون باشه یا کتاب قرآن باشه یا امامزاده شهرتون یا بابا بزرگ بچه های انجمن...پس لطفا حرف منو تحریف نکن
راجع به مطالعه هم چند مثال بگم من شب امتحان مهندسی اینترنت، نقد عقل دیالکتیکی رو میخوندم
شب امتحان سیستم عامل، هگل میخوندم
شب امتحان نرم افزار ،تهوه اثر سارتر میخوندم وهزار دلیل دیگه.....
دوتا کتابخونه اختصاصی دارم بجز کتابخونه پدر و برادرم...
اینقد مطالعه دارم که بدونم کار شما و دوستاتون یه ذره ....
ببین اقای مدیر کل من امروز متوجه شدم که یه عدهای خاص از بچه ها حق وتو دارن....
ولی این باعث نمیشه به هر دلیل و هر راهی از خودتون و دوستانتون حمایت کنید حالا اون راه درست باشه یا غلط...
من فکر کنم همه بچه های که تو سایت مانشت میان به بلوغ فکری رسیدنه ومیتون تصمیم بگیرن
ببین عزیزم نمیخام خدایی نکرده زحمتت رو نادیده بگیرم چون من خودم یه سایت دارم برادرم هم یکی برای خودش داره ومیدونم چقد سایت و وب درد سر داره وچقد باید براش زحمت کشید
ولی من میگم شما فکرنکنید که یه دانشگاه یا سازمان داری که باید روش کنترل ونظارت داشته باشی اره من خودمم با یه بعضی از حرفها ...کارها...عملها..مخالفم پس ریاست ومعاونت وحراست وغیره فقط ابزاری در جهت قدرت و من باب کنترل ومحدودیت اعضاست
انجمن مانشت قوانین ومقرارات واهدافی برای شکل گیری داره که برای خودش محفوظه ودلیل وجودیش بیشتر بر پایه دانشگاه ومباحث علمی وفرهنگی و اجتماعی است پس نیاز به نگرانی نیست چون هیچ مطلب غیر مجازی تو علم و دانشگاه و کنکور وجود نداره
ببین قدرت و ابزار قدرت باعث میشه که یه حس غرور و اعتمادبنفس کاذب در آدم شکل بگیره
شما و خانم انرژی مثبت نه تنها نوشتهای ما رو بلکه شخصیت ما رو هم با این ابزار قدرت کنترل ومحدود کردینه (اون القاب تحقیر امیز بالا)
اخر کلام:
همین که من رو خام وبی تجربه نامیدید نشون دهنده نوع تفکر شما نسبت به اعضاست یعنی ما هیچ نمیدونیم و شما همه چیز میدونید وعقل کل هستید وبا این طرز فکر به جای من وبعضا بقیه تصمیم میگیرید
من از وقتی با اینترنت اشنا شدم تو چندین انجمن عضوم
ولی تنها انجمنی که توش مطلب ونظر و کار کردمه مانشت بوده
این رو گفتم که بدونید چقد برای مانشت واعضاش احترام وعشق غائلم
ولی کم کم دارم به خودم شک میکنم البته شک خیلی خوبه
از خداوند منان برای شما دوعضو سرکار خانم انرژی مثبت و جناب اقای فرداد شادابی ونشاط ارزو مندم
واگر حرفهام باعث ناراحتی و رنجش خاطرتون شده معذرت میخام...