(۱۸ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۳۷ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: بچهها سهیل خیلی وقته که نیست این اصفهان کار خودشو نکرده باشه
سلام
یاسمی جان الان وسط امتحاناته، داره یواش یواش کارشو میکنه!
چه فکر با حالی، دکتر من هم میخوام "عضو" باشم، منم آبی کنید ببیننم چند تا رای دارم!؟
خارج از شوخی واقعا انتخاب سختیه، چون اعضایی که تو چند ماه اخیر به سایت پیوستن خیلی فعال و با دلسوزی دارن به بقیه کمک می کنن، انجمن مباحث درسی رو که بیشتر (نه کافی!) بهش سر میزنم میگم! پست هایی زده میشه که واقعا روشون کار شده و وقت گذاشته شده، رای خود من که بین ۲ ۳ نفر از همین کاربرا فعلا سرگردونه!
راستی دکتر به رای مدیرای بخشها وزن بیشتری میدید دیگه نه!؟؟؟
راستی یه پیشنهاد:
شاید یکم(!!) دیلیلش شخصی باشه ولی میگم.
به جز عضو فعال، بعد از کنکور یه تشکر درست و حسابی هم از دکتر بکنیم! شخصا این تشکر رو خیلی وقته به آقای تنهایی عزیز بدهکارم(از وقتی مانشت اولیه(بدون فروم) درست شده مانشت نوردما!) ولی سر قضیه بسته مانشت واقعا از این همه دوندگی و دلسوزی متعجب بودم، و البته شرمنده از اینکه نتونستم کوچکترین کمکی رو به ایشون بکنم!
ببخشید بعد ۱۰ ۱۵ روز پست نزدن اینجوری درهم و برهم نوشتم وسط امتحاناته، اینجا امتحاناش به جای اینکه عقب برن یهو میان جلو! عجله ای شد.
راستی یه پیشنهاد۲:
بهترین عضو سایت رو یه روز خفت کنیم، کل سایت بشه مجری و ازش مصاحبه بگیریم!!! سوالات جدی هم ممنوع می کنیم!