زمان کنونی: ۲۷ آبان ۱۴۰۳, ۰۲:۲۱ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام بچه ها
قصد داشتم یه تاپیک تو بخش درسها درست کنم و اسمش رو بگذارم "تحلیلی بر سوا ل های کنکور های قبل"
توی این بخش قراره با نگاه به کنکورهای قبل کلا دستمون بیاد که طراحان کنکور توی هر درس بیشتر رو چه بخش هایی تمر کز دارند و از چه قسمت هایی بیشتر سوال طراحی می کنند.
این اطلاعات علاوه بر تست زنی می تونه روی دور بعدی و دور جمع بندی درس خو ندن ما خیلی تاثیر بگذاره.چون الان که نگاه می کنم می بینم امکان اینکه بتونیم تمام این مباحث دور اول رو از اول و خیلی عالی بخونیم نیست و اگه بدونیم که چه مباحثی رو باید بیشتر از بقیه بخونیم و اکثرا از کجاها سوال می یاد سر کنکور خیلی بیشتر نتیجه می گیریم تا اینکه همهی مباحث را به طور یکسان و سرسری بخونیم .
من تو درسی که بیشتر تسلط دارم این کار رو انجام می دهم ولی بعضی درسها رو اصلا نمی دونم در چه وضعیتی اند.شما هم اگه اطلاعاتی دارید و با این کار موافقید لطفا در این زمینه همکاری کنید.
به امید موفقیت همگان
زندگی ، همیشه فریاد زدن نیست ...، بلکه صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید: فردا دوباره تلاش خواهم کرد.
سلام دوستان عزیز
تاپیک جالبی است و حتما" برای سایر دوستان مفیده ولی جایش در این قسمت نیست. بحث راجع به دروس مختلف و نحلیل سوالات اون در کنکور ارشد بهتره در قسمت مباحث درسی و در مورد هر درس جداگانه مطرح بشه. مگر اینکه بحثتو ن کلی باشه و شامل درس خاصی نباشه. اگه به سبک وسیاق اخیر هست ادامه بدید ولی اگه مربوط به مباحث درسی است طبیعی است که در اون قسمت بهتر دیده میشه و از طرفی ناگزیر جهت حفظ نظم تالار این تاپیک بسته خواهد شد.
از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ............ یادگاری که در این گنبد دوار بماند..
.
(۱۲ دى ۱۳۸۹ ۰۳:۳۰ ب.ظ)roya نوشته شده توسط: سلام به زودی یه pdf اپلود می کنم که تو اون معلومه در ۵ سال اخیر از کجاها سوال اومده از کجاها نیومده.(مال پارسه است)