تحلیلی بر سوالات کنکور سال های قبل - نسخهی قابل چاپ |
تحلیلی بر سوالات کنکور سال های قبل - Maryam-X - 12 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ ق.ظ
سلام بچه ها قصد داشتم یه تاپیک تو بخش درسها درست کنم و اسمش رو بگذارم "تحلیلی بر سوا ل های کنکور های قبل" توی این بخش قراره با نگاه به کنکورهای قبل کلا دستمون بیاد که طراحان کنکور توی هر درس بیشتر رو چه بخش هایی تمر کز دارند و از چه قسمت هایی بیشتر سوال طراحی می کنند. این اطلاعات علاوه بر تست زنی می تونه روی دور بعدی و دور جمع بندی درس خو ندن ما خیلی تاثیر بگذاره.چون الان که نگاه می کنم می بینم امکان اینکه بتونیم تمام این مباحث دور اول رو از اول و خیلی عالی بخونیم نیست و اگه بدونیم که چه مباحثی رو باید بیشتر از بقیه بخونیم و اکثرا از کجاها سوال می یاد سر کنکور خیلی بیشتر نتیجه می گیریم تا اینکه همهی مباحث را به طور یکسان و سرسری بخونیم . من تو درسی که بیشتر تسلط دارم این کار رو انجام می دهم ولی بعضی درسها رو اصلا نمی دونم در چه وضعیتی اند.شما هم اگه اطلاعاتی دارید و با این کار موافقید لطفا در این زمینه همکاری کنید. به امید موفقیت همگان |
تحلیلی بر سوالات کنکور سال های قبل - javadjj - 12 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۳۷ ق.ظ
سلام تاپیک جالبی هستش و من خودم شخصا تا حالا تجربه دو تا کنکور ۸۸و۸۹ رو دارم یه بررسی جامع رو مدار منطقی انجام میدم و بزودی میزارم |
تحلیلی بر سوالات کنکور سال های قبل - Fardad-A - 12 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ب.ظ
سلام دوستان عزیز تاپیک جالبی است و حتما" برای سایر دوستان مفیده ولی جایش در این قسمت نیست. بحث راجع به دروس مختلف و نحلیل سوالات اون در کنکور ارشد بهتره در قسمت مباحث درسی و در مورد هر درس جداگانه مطرح بشه. مگر اینکه بحثتو ن کلی باشه و شامل درس خاصی نباشه. اگه به سبک وسیاق اخیر هست ادامه بدید ولی اگه مربوط به مباحث درسی است طبیعی است که در اون قسمت بهتر دیده میشه و از طرفی ناگزیر جهت حفظ نظم تالار این تاپیک بسته خواهد شد. |
تحلیلی بر سوالات کنکور سال های قبل - hsh88 - 12 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۲۷ ب.ظ
روی سایت دکتر قدسی سوالا را حل کنید منتظر تحلیل کسی هم نباشیدو موفق باشید |
تحلیلی بر سوالات کنکور سال های قبل - hanif - 12 دى ۱۳۸۹ ۰۳:۳۰ ب.ظ
سلام به زودی یه pdf اپلود می کنم که تو اون معلومه در ۵ سال اخیر از کجاها سوال اومده از کجاها نیومده.(مال پارسه است) |
RE: تحلیلی بر سوالات کنکور سال های قبل - مانشتی - ۱۸ دى ۱۳۸۹ ۰۴:۳۵ ق.ظ
(۱۲ دى ۱۳۸۹ ۰۳:۳۰ ب.ظ)roya نوشته شده توسط: سلام به زودی یه pdf اپلود می کنم که تو اون معلومه در ۵ سال اخیر از کجاها سوال اومده از کجاها نیومده.(مال پارسه است) اگه میشه زودتر بگذارید. شدیدا منتظریم...مرسی |