(۲۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (23 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ق.ظ)freetayyeb نوشته شده توسط: زندگی فرصتی است و نعمتی که اگه درست ازش استفاده نکنیم تا ابد گرفتار درد و عذابیم و اگه درست استفاده کنیم تا ابد در آسایش و شادی .
راه و روش تعاریف رو هم ارائه بدید!
منم می خوام تا ابد در آسایش و شادی باشم.....ولی مگه میشه؟...درد،رنج،شکست،زمین خوردن،از دست دادن..
بخش های مهم زندگی هستند....
به قول جناب مولانا ما فقط اندیشه هستیم و جز آن نیستم
برای درست زندگی کردن و رسیدن به آسایش و شادی ابدی باید اندیشه سالم داشته باشیم
باید توانمندیهای لازم را کسب کنیم و نقصهای تحمیل شده به خودمان را رفع کنیم
برای پیدا کردن اندیشه سالم چه کنیم ؟
در طول قرنها دانشمندان ، متفکرین و ادیان به این سوال پاسخ دادند .
انچه من به کار می گیرم : مراقبت از فکر و اندیشه خودم ، توجه به منبع صداهایی که در فکرم می شنوم ، تمرین هشیاری با سحر خیزی .
تفکر فعالانه به جای تفکر منفعلانه .
اشراف به این که در حال حاضر چه می کنم و چه می گویم و به چه فکر می کنم
امام علی می فرماید : مواظب غذای فکر خود باشید .
صبر در شکست ، ما به دنیا اومدیم تا صبر کنیم ، به دنیا نیومدیم تا خوش بگذرونیم . چه بسیار آدمایی که اگه یک دقیقه بیشتر صبر می کردند پیروز می شدند.
صبر کلید پیروزی است . سحرخیزی کلید هشیاری است . اندیشه سالم با مراقبت فکر حاصل می شود و مراقبت فکر با تمرکز میسر می شود ونماز تمرین تمرکز است . مواظب چشم ها و گوشهایت باش . همیشه با خردمندان باش و پای سخن هر کسی نشین . پای سخن امام علی ، امام سجاد ، انیشتن ، ارسطو ، کنفسیوس ، مولوی ، حافظ ، استاد خوبت بشین و غذای خوب به فکرت بده ، اندیشه ات را شاد کن و از تبلیغات و هیاهوها فاصله بگیر .
یه سخن از انیشتن : اگه میخوای شاد باشی زندگی خودتو به یک هدف گره بزن نه به اشیاء و مردم .
زیاد حرف زدم ولی دلم می خواد حرف بزنم |: