(۱۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ ب.ظ)bernoosi نوشته شده توسط: من خودم سنجش رفتم که اصلا راضی نبودم چون بیشتر برا مشاوره ثبت نام کردم که ماشالاه زرنگن و وسط راه گفتن پول بدهین دوباره و زیر تمام تعهداشون زدن که بماند در مورد کلاس باید بگم دوستان گول موسسه ها رو نخورید و تا استادی رو نشناختین بر حسب موسسه کلاس نرین من تابستون نظریه کلاس رفتم پارسه که خدا میدونه پولمو اتیش میزدم بهتر بوود تازه بدتر از اون وقتی که گذاشتم و رفتم اصلا رسیدگی نکردن و بدترین استادی که تو طول زندگیم بووود دیدم وسط کلاس ساعتها میرفتو اجازه پرسشم نداشتیم فقط دکترا داشت که به نظرم بازم بی سواد بوودو بد اخلاق!!!برا مهر رفتم پوران استاد یوسفی که واقعا دلسوزه و بیش از مبلغ و ساعت وقت گذاشت.تمام سوالات هم ج میداد حتی پیش پا افتاده ترین سوال!نمیخواستم اسم موسسه یا استادیو بیارم اما شاید کسانی مثل من باشن که ممکنه این حرفا کمکشون کنه و وقتشون رو الکی هدر ندن
من حرف ایشون رو در مورد دکتر یوسفی تایید میکنم
ایشون بجز اینکه بسیار با سواد هستن اخلاف حرفه ای رو به عنوان یک استاد خیلی رعایت میکنن
من کلاس سیستم و شبکه هم رفتم با یه استاد معروف که ای کاش به قول دوستمون پولمو آتیش میزدم اما این وقت و نمیذاشتم
علی رغم اینکه ایشون جدا باسواد هستن و معروف اما بدرد کلاس کنکور نمیخورن و با کلاسای دانشگاه اشتباه گرفتن کلاس کنکور رو.همش حرف و قصه ...
دوستای عزیزم نکنید این کار رارو
دنباله اسم نرید که هم پولتون میسوزه هم دلتون