(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (11 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ)شعله نوشته شده توسط: بحث هایی که توی ارشد هوش مطرحه مثل بینایی ماشین ، پردازش، منطق فازی و... خیلی برام جالبن.
شما این مباحث رو کار کردید؟
کار نکردم ولی با همون اطلاعات و دید کلی ای که در مورد مباحث مطرح توی هوش و کاربرداش پیدا کردم علاقه مند شدم به این گرایش.
ولی نمی دونم که این کاربردا توی ایران در چه سطحیه؟
مثلا در زمینه طراحی و ساخت سیستم های هوشمند پزشکی یا صنعتی ، توی ایران کاری به اون صوت انجام می شه؟ و اگه میشه از تخصص هوش توی این پروژه ها استفاده ای می شه؟ یا اینکه دانش متخصصای کنترل و مخابرات توی زمینه های کنترل هوشمند و پردازش تصویر ترجیح داده می شه به اطلاعات یک متخصص هوش مصنوعی؟
در مورد سخت افزار و احیانا پژوهشهای عملی ای که امکان اجراشون توی کشورمون وجود داره هم اطلاعات می خواستم.اینکه فارغ التحصیلای این رشته می تونن توی پژوهشگاه ها تحقیقات کاربردی انجام بدن و ایا این رشته در پروژه های مختلف از جمله صنعتی کاربردی داره؟
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: خوب تو ارشد برو هوش بخون .
اول کاملا از ادامه تحصیل و آینده شغلی، زمینه های کاری رشته مورد نظر و ... مطمئن شو بعد برو واسه ارشد هوش یا معماری بخون.
من فارغ التحصیل نرم افزار هستم و الان برای ارشد می خوام تصمیم بگیرم
البته اینده کاری رو که شنیدم نه واسه هوش و نه واسه سخت چنگی به دل نمی زنه و ظاهرا بیش تر باید به فکر هیئت علمی شدن بود درسته؟
در مورد وضعیت این دو تا گرایش از نظر پژوهشی هم کماکان منتظر نظرات دوستان هستم