(۱۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: سلام
راستش من باید تو همچین موضوعاتی کار کنم ولی فعلا در فاز یادگیری مطالب ضروری و هسته موضوع هستم.البته استادم دستمو باز گذاشته که در مورد هر بعدی از social network ها خواستم کار کنم. در مورد این موضوع هم دارم تحقیق می کنم میشه یکمی بیشتر در موردش و کاربرداش بگین؟
من به طور خلاصه یک چیزی می نویسم امیدوارم مفید باشه.
اگه بخواهیم به تاریخچه این بحث نگاه کنم از بحث پارت کردن گراف بحث شروع شود که ما چه جوری گراف مورد نظر به قسمت های تقسیم کنیم که ما به جواب مسله برسیم
مثلا در بینای ماشین ما تصویر مورد نظر رو به قسمت های به نام سگمنت تقسیم می کنیم حالا با الگوریتم های باید سگمنت های مشابه رو در یک گروه قرار دهیم در اینجا از الگوریتم های پارتیش بندی استفاده میشه.
اما این الگوریتم ها به خاطر اینکه باید تعداد گروه و اندازه گروه مشخص باشد به درد ما تو تشخیص گروه تو شبکه اجتماعی نمی خورد
در سال ۲۰۰۲ اقای نیومن با دیدگاه فیزیکی به حل این مساله نشست واز دیدگاه دینامیک اماری به حل این مسله پرداخت
و بااین فرض که اجسام مشابه رو در یک گروه قرار بدهد به معرفی کمیت مابینی تونست این مساله رو در مقیاس زمانی بالا حل کند
این بحث در زمان تا حالا به عنوان مسله جذاب در فیزیک و از انجا به شبکه های اجتماعی تزریق پیدا کرد
الگوریتم های مختلفی از ماجولارتی تا اسپکترال و خوشه بندی و ... ادامه پیدا کرد
اما از کاربرهاش که بخوایم بگیم
تو الگوریتم های جست و جو با توجه به این که داده ها رو تو گروه های بهتری فرار دهیم تا دقت جستجو ما بهتر شود
تو سیستم های توصیه گر که بتوانیم در بازار یابی اشیا رو گروه های بهتر قرار دهیم
در شبکه های پروتینی کدوم سلول با هم در مقابل مریضی واکنش نشان می دهند
و.....
استفاده میشه
ولی به نظر من هم در قسمت مدل های دینامیکی برای تشخیص گروه و هم استفاه از معیارهای که در شبکه اجتماعی تعریف میشه مانند هیموفیلی خیلی راحت می شه مقاله داد
اگه بیشتر خواستی توضیح بدم بگو من بیشتر توضیح میدم.