زمان کنونی: ۰۳ آذر ۱۴۰۳, ۱۰:۰۴ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

مانشت تابستونی!

ارسال:
۱۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۷:۲۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱ خرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۴۹ ب.ظ، توسط Soheil.)
Rainbow مانشت تابستونی!
بچه‌ها برای تابستون مانشت چه برنامه ای بچینیم؟(البته با اجازه آقای تنهایی) آخه تابستون سوژه های کنکوری مثه الان یا قبل کنکور زیاد نداره، دانشجوها هم کارهای کنکوری رو خیلی کمرنگ دنبال می کنند. اگه سال بعد قبول بشیم که میتونیم به خیلی‌ها کمک کنیم و اگه موندیم هم مانشت منبع خوبی واسه کسب اطلاعات و مشاوره میتونه باشه
نظر من اینه که ایجاد تالارهایی مثه سرگرمی، معرفی لینک های علمی روز‌، ارائه رزومه اعضا، طرح معما و مسئله های مرتبط با کامپیوتر و ... میتونه کمک کنه!
اعضا هم لطف کنن بیان بحث کنن به چیز بهتری برسیم

سخته، ولی ممکنه!
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: Afra , luna , parimehraban , Sina_B , ایرسا
ارسال:
۱۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۱۱ ب.ظ
RE: مانشت تابستونی!
خواهش می کنم اجازه ما دست شماست

جمع شدن تعداد زیادی متخصص در یک رشته دور هم اتفاق خیلی جالبیه که کمتر توی کشور ما می افته. می تونه باعث پیشرفت همه بچه‌ها بشه. به نظرم یه سری بحث‌ها در مورد انگیزه های تحصیل‌، آشنایی با دانشگاه‌ها‌، به قول شما سرگرمی های کامپیوتری‌، حتی پروژه های مشترک مانشتی و غیره می تونه جذاب باشه.

خدا رو شکر انگیزه های سیاسی هنوز وارد مانشت نشده و همه دوستان از هر نژادی و قومی و مذهب و گروهی با هم تنها به فکر اعتلای خودشون و کمک به هم نوعانشون کار می کنند.

آینده ایران دست امثال شماهاست. چه خوبه که در مورد کارهایی که می خوایم در مورد کشورمون انجام بدیم و چیزهایی از این دست هم حرف بزنیم. این روزها رو ثبت کنیم تا فراموش نکنیم که کی بودیم و کجاها رسیدیم و کجاها حق ماست و نرسیدیم.

من با ایده های جدید کلاً موافقم. خودم قصد دارم به صورت جدی در مورد شیوه نوشتن مقاله و شیوه های صحیح مطالعه بنویسم. (البته از نظر خودم!! ممکنه از نظر برخی دیگه شیوه من غلط باشه و شیوه های صحیح رو بگن تا هم من و هم بقیه استفاده کنند).

ممنونم از سهیل جان( یاد هوش سیاه افتادم)

من برم هر جای دنیا قلب من دست تو گیره
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Afra , Mahtab_m , **sara** , parimehraban , polarisia , Potential
ارسال:
۱۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۴۵ ب.ظ
نقل قول: ممنونم از سهیل جان( یاد هوش سیاه افتادم)
Big Grin

نقل قول: جمع شدن تعداد زیادی متخصص در یک رشته دور هم اتفاق خیلی جالبیه که کمتر توی کشور ما می افته. می تونه باعث پیشرفت همه بچه‌ها بشه.
اشاره خوبی بود. پیشنهاد من هم بخاطر حفظ همین جمع هستش

واسه شروع(برنامه کوتاه مدت) نظرتون در مورد چند تا تالار توپ واسه جام جهانی چیه؟ "تحلیل مانشتی"، "۹۰ مانشتی"، "پیش بینی" و ...

سخته، ولی ممکنه!
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: parimehraban
ارسال:
۱۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۲۶ ب.ظ
مانشت تابستونی!
سلام
ایده خوبیه
ولی همینطور که می دونید اکثر بچه‌ها از تابستون شروع به خوندن ارشد می کنند
امایه مشکلی که هست اینه که خیلی‌ها نمی دونن چه رشته گرایش‌ی شرکت کنند چه خوب می شد تالاری بود که در مورد رشته های مختلف (هوش مصنوعی ونرم افزار.معماری.تجارت....
حتی رشته هایی مثل mba)و دانشگاههای این رشته‌ها
اون وقت با دونستن هدف هم انگیزه بیشتر می شه هم دیگه انتخاب رشته راحت‌تر
کسانی هم که این رشته‌ها را می خونند می تونند به بقیه کمک کنند
خیلی کمک
به امید ایرانی زیباتر
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: parimehraban , ایرسا
ارسال:
۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۳۴ ب.ظ
به نظر من اگه یه انجمن هم به اسم سرگرمی بزنیم یه قسمت برای رمان معرفی رمان های خوب و به روز و یه قسمت دیگه هم معرفی فیلم البته نه فیلم های آبکی فیلم های روز و اینایی که ارزش دیدن داره یا......

I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
۰
۰
ارسال:
۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۲۶ ب.ظ
مانشت تابستونی!
اهل رمان و فیلم نیستم و فکر کنم بخش جالبی بشه! خیلی دوست دارم بدونم دانشگاهیا چی میبینن و میخونن!

سخته، ولی ممکنه!
۰
۰
ارسال:
۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۱۴ ق.ظ
مانشت تابستونی!
سلام
به نظر من تالارهای رفع اشکال درسی هم خیلی خوبه، فرقی نمیکنه کنکوری باشه یا بچه های سالهای پایینتر بیان سوال ها، ابهامات و اشکالای درسی و برنامه نویسی خودونو بنویسن، هر کس که میتونه جواب بده
سایت های خارجی زیادی تو این زمینه هستش ولی کمبود یه سایت ایرانی و فارسی حس میشه، اینجا میتونه به منبع مراجعه خوبی برای همه‌ی دانشجوهای کامپیوتر، آی تی و علوم بشه
برای سوال و جوابها میتونیم مثل سایت Dream in code عمل کنیم که یه سایت برنامه نویسی فوق العاده با مشاورهای کاملاً حرفه ای هستش
آقای تنهایی یه سری به این سایت بزنید بد نیست:dreamincode.net

*****شکست پله های موفقیت است*****
۰
۰
ارسال:
۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۳۵ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۱۴ ق.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:  سلام
به نظر من تالارهای رفع اشکال درسی هم خیلی خوبه، فرقی نمیکنه کنکوری باشه یا بچه های سالهای پایینتر بیان سوال ها، ابهامات و اشکالای درسی و برنامه نویسی خودونو بنویسن، هر کس که میتونه جواب بده
سایت های خارجی زیادی تو این زمینه هستش ولی کمبود یه سایت ایرانی و فارسی حس میشه، اینجا میتونه به منبع مراجعه خوبی برای همه‌ی دانشجوهای کامپیوتر، آی تی و علوم بشه
برای سوال و جوابها میتونیم مثل سایت Dream in code عمل کنیم که یه سایت برنامه نویسی فوق العاده با مشاورهای کاملاً حرفه ای هستش

این طوری هی مانشت بزرگتر می شه . آیا شما مدیریت این بخش رو اگه افتتاح کنیم به عهده می گیرید؟

من الان با انبوهی از مسائل دارم دست و پنجه نرم می کنم و به زودی عنان مانشت از دستم در می ره و احتمالاً میره توی جنگل‌ها و طعمه شیر و پلنگ می شه Big Grin

دوستانی که نظر می دن لطفاً مدیریت بخش خودشون رو به عهده بگیرنSmile

من برم هر جای دنیا قلب من دست تو گیره
۰
۰
ارسال:
۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۳۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  
(14 خرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۱۴ ق.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:  سلام

این طوری هی مانشت بزرگتر می شه . آیا شما مدیریت این بخش رو اگه افتتاح کنیم به عهده می گیرید؟

من الان با انبوهی از مسائل دارم دست و پنجه نرم می کنم و به زودی عنان مانشت از دستم در می ره و احتمالاً میره توی جنگل‌ها و طعمه شیر و پلنگ می شه Big Grin

دوستانی که نظر می دن لطفاً مدیریت بخش خودشون رو به عهده بگیرنSmile

الان که درگیر امتحانای ترم آخر هستم، انشا الله برای افتتاح این بخش بعد از امتحانا تصمیم میگیریم، من نظرات زیادی در این مورد دارم Smile

*****شکست پله های موفقیت است*****
۰
۰
ارسال: #۱۰
۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۰۲ ب.ظ
مانشت تابستونی!
برای اشکالات برنامه نویسی سایت‌ها و انجمن هایی وجود داره که بصورت مستقل کار میکنند و معمولا هر کدام رو یه موضوع فعالیت می کنند، و تا اونجا که من می دونم انجمنی وجود نداره که همه‌ی زبان‌ها رو شامل شه و تکیه‌ی اون بر روی شیوه‌ی برنامه نویسی باشه و نه نوع کدنویسی.
فکر می کنم خیلی خوب شه که مثلا از شی گرایی گفته بشه و دلیل و فواید استفاده از اون.
۰
۰
ارسال: #۱۱
۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۱۷ ب.ظ
مانشت تابستونی!
حل معماهای برنامه نویسی هم میتونه فیلد خوبی برای فعالیت باشه، من تو تیم acm کار کردم! مطمئنم کم مشتری نداره، هم سرگرم کننده است و هم اینکه یه موضوع کاملا تخصصی در زمینه برنامه نویسی کامپیوتر و ریاضی هستش.

سخته، ولی ممکنه!
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: admin , Mahtab_m , parimehraban , sina_bhh
ارسال: #۱۲
۱۴ خرداد ۱۳۹۰, ۱۲:۲۲ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ، توسط ali reza.)
مانشت تابستونی!
با احترام به نظر همه دوستان
ولی من فکر میکنم اگر مانشت توی یک زمینه به صورت تخصصی و عمقی کار کنه موفق تره تا توی چندین زمینه
کار برنامه نویسی مبحث بسیار گسترده ای هست که فکر میکنم اگه مانشت وارد بشه دیگه مبحث کنکور توش گم بشه
به نظر من اگه مانشت تو زمینه مشاوره برای کنکور و ادامه تحصیل و نشر و تالیف مقالات و شیوه های مطالعه و سایر مباحث در این زمینه‌ها فعالیت کنه موفق تره
با احترام خدمت جناب دکتر و سایر اساتید

عادت به هیچی خوب نیست...
حتی نماز!
هرچیزی به نیازش خوبه!
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: **sara** , parimehraban
ارسال: #۱۳
۱۴ خرداد ۱۳۹۰, ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۸۹ ۰۱:۱۷ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  حل معماهای برنامه نویسی هم میتونه فیلد خوبی برای فعالیت باشه، من تو تیم acm کار کردم! مطمئنم کم مشتری نداره، هم سرگرم کننده است و هم اینکه یه موضوع کاملا تخصصی در زمینه برنامه نویسی کامپیوتر و ریاضی هستش.

Excellent idea!!!

اگه بخش مربوط به دیتابیس های علمی و شیوه‌ی مقاله نوشتن هم فعال‌تر بشه خوبه
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۲۹۸ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  رکوردهای مانشت admin ۱۴۰ ۹۱,۶۸۸ ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: msm1365
  اهدای کتاب هایم به اعضای گل مانشت x86 ۴۴ ۳۸,۲۱۷ ۰۳ آبان ۱۳۹۹ ۰۹:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: abolfazl pepco
Lightbulb گروه ترجمه ی مانشت marvelous ۱۳ ۱۰,۰۷۵ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ziba_090
Star سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت nasrolah ۹۴۸ ۲۴۰,۴۹۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۵۲ ق.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  پرسش و پاسخ و بحثهای مدیران در مورد امور جاری مانشت Fardad-A ۴,۸۰۶ ۴۴,۶۶۸ ۰۳ دى ۱۳۹۸ ۰۱:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Masoud05
  تخفیف گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف برای اعضای مانشت در سال ۹۹ عزیز دادخواه ۱۲ ۸,۵۵۵ ۲۵ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  مانشت اینجا.مانشت اونجا...مانشت همه جا fahimehazimi ۵ ۶,۱۴۹ ۱۹ دى ۱۳۹۷ ۰۶:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: mrsami
Information مشکلات مانشت aatwo ۳۷۷ ۲۰۵,۱۰۱ ۲۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: elect
  تخفیف گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف برای اعضای مانشت در سال ۹۸ عزیز دادخواه ۸ ۷,۱۶۶ ۲۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: marykh

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close