سلام
من پیشنهادی داشتم ، اگر شخصی به نرم افزار سی شارپ یا هر نرم افزار دیگری ، مسلط است لطف بکند و برای استفاده خودش و اعضای این انجمن برنامه ای بنویسد که ساعات مطالعه هر روز داوطلب کنکوری را بگیرد و مثلا قابلیت جمع تفکیکی ساعات هر درس ، و جمع کلی هفتگی و سالانه و ماهانه رو داشته باشد
راستش من دانشجوی کامیپوتر نیستم و بلد نیستم با سی شارپ کار کنم ، به همین خاطر این درخواست رو در اینجا مطرح می کنم
اینکار می تونه به خیلی ها برای برنامه ریزی درسی کمک کنه و کار مفیدی برای جامعه دانشجویان باشه
به نظرم شکل اولیه اون می تواند یک جدول باشد به سبک جدولی که در دوران کنکور کارشناسی قلم چی ان را به ما میداد
یک دفتری که جدولی داشت ، که ما خودمان دروس را می نوشتیم(یعنی برنامه نویس طوری برنامه رو بنویسد که قابلیت استفاده این نرم افزار برای همه رشته های دانشگاهی وجود داشته باشد) و ... بهتره عکس جدول را بگذارم که خودتان ببینید:
در گوگل جستجو کردم و وبلاگ زیر رو پیدا کرد که این جدول رو قرار داده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
البته یک کار جدید می تونه این باشه که یک نمودار که محور افقی اون روز های هفته و محور عمودیش مقدار ساعت مطالعه باشه ، را داشته باشیم تا وضعیت مطالعه رو در یک هفته ببینیم
منتظر یاری سبزتان هستم