سلام دوست عزیز
منم مثل شمام پایه ریاضیم خیلی ضعیفه
با اینکه دبیرستانمم ریاضی خوندم ولی خدا نگذره از دبیر حسابانمون من که هیچوقت ازش نمیگذرم.به جا درس دادن فقط و فقط .... ولش کن.اون سال که ما حسابان میخوندیم مسابقات جام جهانی فوتبال میفتاد تو امتحانا.میدونید که تا یه همچی چیزیم بشه تندتند از مباحث حذف میکنن.شاید باورتون نشه ما بچه های ریاضی اون سال از انتگرال و لگاریتم فقط و فقط سطح زیر نمودار خوندیم و چهارتا فرمول.بهمونم گفتن همنقد واسه امتحان نهایی بسه.اما چمیدونستیم فردا که بریم دانشگاه دیگه نمیان واسمون دوباره ال ان و انتگرال جز به جز توضیح بدن که.زجرشو تو دانشگاه کشیدم که با هزار بدبختی ۱۴-۱۵ آوردم .من عاشق ریاضی و ریاضیات بودم ولی دبیر حسابانمون منو کلا از ریاضی زده کرد.هیچ وقت ازش نمیگذرم.به خودشم گفتم.
حالا بگذریم.
اما از اونجاکه لطف خدا بی نهایته.یکی دوستام فوق لیسانس ریاضین.هروقت جایی میمونم یا امتحانی چیزی دارم این طفلک تو کتابخونه منتظرم میمونه تا اشکالاتمو برطرف کنه.خدا خیرش بده.
میخوام اینو بگم اگه بتونید با یکی که خیلی بهتر و بیشتر از شما ریاضی بلده و دوستتون هم هست ریاضی رو بخونید خیلی خوبه.
کتاب ریاضی پارسه هم خیلی خوب مباحث رو توضیح داده.شما که وقت دارید بنظر من این کتاب رو از اول بخونید.خیلی کمکتون میکنه.
منم تصمیم گرفتم ریاضی رو عمیق بخونم نه حالا واسه ارشد بالاخره برای رشته ما نیازه.متاسفانه من از کمبود وقت رنج میبرم.
یه چیزی یکی از بچه ها که رتبه ۱ آی تی امسال و ۱۴ نرم و ۶۵ هوشه بهم میگفت شما اگه ریاضیاتتون خوب باشه و تو آمار و احتمال دستتون رون بشه بیش از ۹۰ درصد سوالات بخش حافظه ها تو سیستم عامل رو میتونید با معلومات ریاضی و احتمالات حلش کنید.
و اشتباه بزرگی که تو این مباحث بخواید فرمول حفظ کنید.
خیلی حرف زدم ببخشید.دلم از دست دبیر حسابانمون خیلی پره
ایشالا همه موفق باشید