(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ق.ظ)navid-p نوشته شده توسط: تبریک میگم.
من ریاضی امسال سفید گذاشتم و نخونده بودم.به نظر شما از ریاضیات رو کدوما ببیشتر سرمایه گذاری کنم ارزش داره؟
ودر مورد امار و ریاضی مهندسی اگه اطلاعات قبلی نداشته باشم بازم پارسه کافیه؟
خیلی منون.
به نظرم نباید قبل از کنکور درسی رو حذف کرد. چون معلوم نیست سنجش می خواد از کدوم قسمت سوال آسون بده و از کدوم قسمت سوال سخت. امسال ریاضی آسون بود و فکر کنم اونهایی که ریاضی رو حذف کرده بودن ضرر کردن. به نظرم محاسبات و آمار خیلی ساده هستن فقط باید دقت داشته باشید. ریاضی مهندسی هم اگه موضوع رو بفهمید دیگه حله. فقط باید مطالب رو برای خودتون دسته بندی کنید و حتما خلاصه نویسی کنید. مخصوصا فرمول ها رو.
در مورد سوال دوم، من خودم قبل از کتاب های پارسه جزوه هام رو می خوندم تا مطلب یادم بیاد. برای مهندسی کتاب پوران پژوهش رو هم خوندم که اصلا توصیه اش نمی کنم.
امیدوارم موفق باشید.
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ق.ظ)letsmilad نوشته شده توسط: سلام
من ۵۷ نرم رو اوردم.
با توجه به این که ظرفیت روزانه ها کم شده، معلوم نیست چه اتفاقی می افته، مگر این که بیش تر از چیزی که اعلام کردن، دانشجو بگیرن.
سلام.
بهتون تبریک میگم.
حق با شماست، امسال ظرفیت ها کم شده. اینم شانس ماست دیگه! باید امیدوار باشیم تا ببینیم خدا چی می خواد. یه سوال شما انتخاب رشته کردید؟ میشه بپرسم به چه ترتیبی انتخاب کردید؟ اول روزانه ها بعد شبانه ها؟ من موندم شبانه شریف رو بالاتر بزنم یا روزانه تهران و امیبر کبیر رو؟