(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ)elinaz نوشته شده توسط: دنیا که تموم نمیشه قربونتون برم
سلامتی باشه
تشکر از لطفتون
من امسال درست درس نخوندم فرصت خوبی داشتم و همه ی مسولیت قبول نشدنم رو به عهده می گیرم
برای آینده ایشالا اشتباهات امسال رو تکرار نمی کنم
نمی دونم برای جایی امیدی هست یا نه ولی امسال یک عیدی عظیم از خداوند گرفتم که اون سلامتی مادرم بود و همین باعث شده الان بسیار هم خوشحال باشم و هیچ جهنمی که دوستمون گفتن در کار نیست .انقدر فرصت و موقیت پیشرفت هست که من ازش استفاده کنم .ارشد نود و یک یک بخش کوچک از این فرصت ها بود .به همه که قبول شدن تبریک می گم .
وکسایی که قبول نشدن هم اگر شرایطش رو دارن دوباره تلاش کنن ما فقط یک راه قبول نشدن یاد گرفتیم .
و اگر شرایطش رو ندارن تو ده نمک گیر نکنن
ده نمک روستایی است که ما از ثابت های ذهنی ساختیم .روستایی که در آن هر کودک که به دنیا می آید مجبور است در کارخانه ی نمک کار کند .اگر استعداد ارشد ندارید خیلی از ضمینه ها هست که شما استعدادش رو دارین مثل من که می خوام یه شرکت بزنم . مهم اینه که حرکت کنیم و در ده نمک زندگیمون گیر نکنیم .
بعضی وقتا واقعآ لازم بایستیم و به اطراف و چارچوب های ده نمکمون نگاه کنیم و اونهارو دوباره تعریف کنیم .
آیا ارشد کنکور دادن و قبول نشدن ده نمک زندگی شما ست ؟
آیا لازم می بینید از این ده نمک به جای دیگری کوچ کنید ؟ جایی که استعداد شما در اونجا بیشتر شکوفا بشه .
برای کسایی که ارشد رو آخر دنیا مودونن بگم که یکی از دوستام با دیپلم الکترونیک یه شرکت اصفهانی استخدام شده و از پاییز تاالان یه ۲۰۶ خریده فیش حقوقش رو بچه ها دیدن ۱۲۰۰ می گیره
ببخشید زیاد شد.