زمان کنونی: ۱۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۴:۰۸ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام
نیاز فوری به یه pdf و یا هر سایت و اموزش برای captivit دارم:
در مورد captivit :
شبیه به مالتی میدیا هست که جدیدا به معلمان آموزش میدن که درس های کلاس رو با این نرم افزار ارائه بدن
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
برای آموزش تعاملی عمدتا از فلش استفاده میشه و هر دو خروجی فلش دارن ولی انتخاب نهایی با خودتونه که با کدوم راحت تر باشید.
البته خودم با هر دو کار کردم ولی با Camtasia راحت تر بودم.
اگه برای آموزش نرم افزار استفاده می کنید از Camtasia استفاده کنید و اگه برای موارد دیگه ای استفاده می کنید Captivate اولویت داره
با سلام و تشکر از شما
من باید یه فیلم اموزشی ( مثلا امو زش نیم ساعته ای از فتو شاپ ) با captivatدرست کنم اما هنوز اول راه خوندن captivat هستم و نمیدونم چیکار کنم و خیلی عجله دارم میشه منو راهنمایی کنید من ۵ captivatنصب کردم اگه اول راه را بگید که از کدوم قسمتها و چطور اینکار را باید انجام بدم واقعا ممنون میشم
بازم تشکر
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
فتوشاپ رو باز کنید و سایزش رو روی اندازه ای تنظیم کنید که طرف برای کار با آموزش با مشکل مواجه نشه
تو Captivate از Software Simulation برای آموزش تعاملی نرم افزار استفاده کنید
در دیالوگ بعدی گزینه Application رو انتخاب کنید و برنامه فتوشاپ رو انتخاب کنید
بعد ناحیه ای را که می خواهید کپچر بشه رو انتخاب کنید و قسمت پایین هم اگه میخاید کاربرها کارهای شما رو قدم به قدم تمرین کنن Training رو چک بزنیدو بعدش هم Record
نهایتا اونو ادیت و Export کنید