(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ق.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: (30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ)agha_reza نوشته شده توسط: منصوره خانم عزیز کاش میتونسم مثل شما راحت بیندیشم
اما از نظر من واقعا اینجوری نیست ، حساب دو دوتا چارتاست ؛ مگه میشه این همه فساد و جنگ و خونریزی و ... تو دنیا باشه و کاملا هم مشخصه که بانیش کیه ، بعد برن همینا به آفریقایی ها کمک کنن ؟ کم افریقا و امثالهم رو غارت کردند ؟ بعد بپزیرم که اینا صرفا اهداف خیر خواهانه دارند ؟؟؟ کاش اینجور بود و ای کاش ..
ضمنا کسی که بخواد کمک کنه شرط نمیزاره که اله کن بله کنین من کمک میکنم
ببینید هیچ وقت نمیشه گفت که اگر پدر و مادری خوب باشن، حتما بچه اشون خوبه و بالعکس... حالا همینو بسط بده: اگر سیاست جامعه ای بد باشه دلیل نمیشه همه ی آدم هاش بد باشن... من نمیگم صد در صد کارهای اینا درسته، اصلا... ولی قبول ندارم که همه ی کارهاشون با نیت کاملا بدی صورت گرفته.
حرف من اینه که خوشبینانه عمل و فکر کنیم...
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ)agha_reza نوشته شده توسط: اون مسئله ارتباط پدرتون با سازمان تغذیه هم من نمیدونم چجوریه ، اما امیدوارم اونجوری باشه که خیر باشه
خیلی بهم بر خورد! امیدوارم با قصد بد این حرف رو نزده باشید
من نمیفهمم واقعا دوست عزیز چرا ناراحت شدید ؟ حرف بدی نزدم ، عرض کردم ارتباط پدر بزرگوارتان با سازمان تغذیه نمیدونم چجوری ! خوب این چیش بده ؟ توهینه ، دروغه ؟ چیه ؟ عرض کردم نمیدونم چیه ، به نظر شما من میدونم ؟ تیکه دومشم عرض کردم این رابطه خیر باشه ، چیش غلطه ؟ دوست دارید بگم شر باشه ؟؟؟
به هر حال اگر ناراحت شدید عذر بنده رو بپزیرید .
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ)a i نوشته شده توسط: (30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ)agha_reza نوشته شده توسط: (30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: به نظر من عنوان این پست باید عوض بشه! چون این جریان برنج رایگان فقط در ازای آموزش زبان انگلیسی نیست! اون بالا change category رو بزنید و موضوع رو عوض کنید.
مثلا ریاضی، جغرافی، شیمی و حتی زبان های دیگه مثل فرانسه، اسپانیایی، آلمانی و ایتالیایی!
برای همین اینقدر تند نرید... من پدرم با سازمان تغذیه یه جورایی در ارتباطه و میدونم که واقعا در این زمینه فعالند! به هر حال اگر احتمال ۰.۰۱٪ هم میدید ممکنه این کارتون موثر واقع بشه، دریغ نکنید... مگه چیزی ازتون کم میشه؟!
اینجا مراجعه کنید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
منصوره خانم عزیز کاش میتونسم مثل شما راحت بیندیشم
اما از نظر من واقعا اینجوری نیست ، حساب دو دوتا چارتاست ؛ مگه میشه این همه فساد و جنگ و خونریزی و ... تو دنیا باشه و کاملا هم مشخصه که بانیش کیه ، بعد برن همینا به آفریقایی ها کمک کنن ؟ کم افریقا و امثالهم رو غارت کردند ؟ بعد بپزیرم که اینا صرفا اهداف خیر خواهانه دارند ؟؟؟ کاش اینجور بود و ای کاش ..
ضمنا کسی که بخواد کمک کنه شرط نمیزاره که اله کن بله کنین من کمک میکنم ، اون مسئله ارتباط پدرتون با سازمان تغذیه هم من نمیدونم چجوریه ، اما امیدوارم اونجوری باشه که خیر باشه
البته آقا رضا مسلما سیاستهای کلان کشوری مثل آمریکا در نهایت جنگ طلبانه هست اما سیاست های کلان !
ai جان دوست عزیزم ، مرسی از پاسخت
ولی من میدونم سیاست های غیر کلان کشوری مثل آمریکا ، زمانی که منو شما مربوط بشه اونم جنگ طلبانه میشه !
صرفا جنگ نظامی منظورم نیست ، !
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ)a i نوشته شده توسط: (30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ)agha_reza نوشته شده توسط: (30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: به نظر من عنوان این پست باید عوض بشه! چون این جریان برنج رایگان فقط در ازای آموزش زبان انگلیسی نیست! اون بالا change category رو بزنید و موضوع رو عوض کنید.
مثلا ریاضی، جغرافی، شیمی و حتی زبان های دیگه مثل فرانسه، اسپانیایی، آلمانی و ایتالیایی!
برای همین اینقدر تند نرید... من پدرم با سازمان تغذیه یه جورایی در ارتباطه و میدونم که واقعا در این زمینه فعالند! به هر حال اگر احتمال ۰.۰۱٪ هم میدید ممکنه این کارتون موثر واقع بشه، دریغ نکنید... مگه چیزی ازتون کم میشه؟!
اینجا مراجعه کنید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
منصوره خانم عزیز کاش میتونسم مثل شما راحت بیندیشم
ضمنا کسی که بخواد کمک کنه شرط نمیزاره که اله کن بله کنین من کمک میکنم ، اون مسئله ارتباط پدرتون با سازمان تغذیه هم من نمیدونم چجوریه ، اما امیدوارم اونجوری باشه که خیر باشه
البته آقا رضا مسلما سیاستهای کلان کشوری مثل آمریکا در نهایت جنگ طلبانه هست اما سیاست های کلان !
ai جان دوست عزیزم ، مرسی از پاسخت
ولی من میدونم سیاست های غیر کلان کشوری مثل آمریکا ، زمانی که منو شما مربوط بشه اونم جنگ طلبانه میشه !
صرفا جنگ نظامی منظورم نیست ، !
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ق.ظ)مورتن نوشته شده توسط: آقا رضا همینجایی که میگید همه آفریقا رو بدبخت کرده به همین زلزله زده های بم ۲ میلیارد دلار کمک کرد که معلوم نیست تو جیب کی رفته. کمکی که از جامعه جهانی به بم شد، میشد باهاش یه ابر شهر ساخت که متاسفانه هنوز هموطنانمون درگیر مسکن و امکانات هستند. زیاد تحت تاثیر خبرهای دروغ قرار نگیریم و به دور و بر خودمون هم نگاه بیاندازیم.
ربطش به موضوع چیه ؟، مگه من از سیاست های مسئولین کشور دفاع کردم ، من درباره سیاست کشورهای غربی صحبت کردم ، کجای این مسئله دفاع از وضعیت کشور خودمونه ؟
شما فکر کن آفریقا و امثالهم خودشون بدبخت شدن . کمک کردن که کردن بنده خدا این یک هزارم حق خود شما بود که طی سالیان از همین کشور از همین مردم چپاول شد ، حالا از همون پول که مال خود شماست میدن به خودتون و متاسفانه محبوبیت کسب میکنن ، افرادی هم مثل شما فک میکنن آمریکا پدر دنیاست !
من نمیدونم چرا همه شما گارد گرفتین !
[[/quote]
ببینید من اتفاقا خیلی آدم خوش بینی هستم ولی پست های ایشون (agha_reza) رو از اول بخونید متوجه میشید هیچ چیزی رو درست نگفتند! منظورم اینه که لحنشون خیلی بد بوده و خیلی تند برخورد کردند... من نمیتونم تحمل کنم کسی به پدرم بی احترامی کنه...
من هم گفتم که امیدوارم قصدشون بد نبوده باشه!
[/quote]
اینکه چیزی رو درست گفتم یا نه ، نظر شماست ، و هر کس از دید خودش مسائلو میبینه ، به نظر منم شما هیچ چیزی رو درست برداشت نکردید ، لحن بد منم (به فرض به فرض که بوده ) ربطش به شما بوده مگه ؟ مگه من با لحن بد درباره شما صحبت کردم ؟؟ شما مسائلو متاسفانه قاطی کردید ..
به هر حال بگذریم .