مورتن جان سپاس از پاسخت
خط اول جملت: هردو ، خیلی واضح هست .
ببین عزیزم من درباره همه کشورها نگفتم شما همین آفریقا رو ببین ، ببین بخاطر بی کفایتی مسئولینشه ، یا استثمار ؟؟
عراقو ببین ، سومالی رو ببین اینا علتش کدوم یک از موارده؟؟؟ قطعا بی کفایتی مسئولین تاثیر داره اما نه در حد این همه فلاکت ، بابا اوضاع تو آفریقا (قاره منظورمه ) خیلی وحشتناکه انصافا! من اعتقاد دارم تو این دنیا اگه کسی کسیو استثمار نکنه میشه هر کشوری اینقدر زیر صفر نباشه ،و کمکم جون بگیره ،کشورهایی که من میبینم علت بسیاری از بدبختیاشون همین چپاول شدنه ، حالا شما نظر دیگری داری ، من به نظرتون احترام میزارم.
آمریکا شاید یک روزی ابرقدرت بود ، اما امروز هیچی نیست ، فروپاشی اقتصادی ، در آمریکا رو داریم میبینیم (البته اگر کسی بخواد ببینه).
اتفاقا اتفاقا هر کاری دلش بخواد میکنه، وتو ، سازمان ملل ، اتحادیه اروپا و ... ابزارهایی هستند که آمریکا رو به آنچه میخواد به هر قیمت برسونه ، کافیه منصفانه ببینیند .
درباره ویتنام هم اشتباه میکتید ، ویتنام رو باخت چون نمیدونست با چه مردمانی وارد جنگ شده ، همونطور که نمیدونست ایرانیا چه جور مردمانی هستن ، ۸ سال جنگ همه دنیا با ایران شکست خورد ؛ چون نمیدونستند ایرانی چی هستنن ، چه افکاری دارن ، و برای آرماناشون تا کجا فداکاری میکنن.
NGO های داخل کشورش اگر اینقدر قدرت داشتند چرا جلوی جنگ رو نگرفتند ؟ چرا جلوی جنگ با افغاتستان ، ایران و عراق رو نگرفتند ؟ چرا این NGO اینجا قدرت ندارند ؟
دوست من متعصبانه نگاه کردن دید ما رو به روی حقایق میبنده .
سپاس از شما
جالبه هرکی اومد ۴-۵ تا منفی انداخت پای پستای من ، این همه گارد نمیفهمم واسه چیه واقعا
انگار من خ=ا=من**ه ای هستم ، والا