(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ق.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من از استارت خوندن می ترسم. این استارته خیلی اذیت میکنه. آخه نظریه،ریاضیات،الگوریتم .معماری. برام ترس داره .نظریه رو خواستم بخونم دیگه افسردگی مزمن گرفتم. همون ۱۰ مین اولش.
همه کتابا دورمن و من نگاشون می کنم.سختتتتتتتتتته همه.یه چیزایی که حذف شه بد نیس چیان؟ از ریاضیات؟ معماری حذف شه؟طراحی الگوریتم؟گسسته؟نظر بدبن اینایی که گفتم ؟همشون نه لااقل یکی دو تاش تا سه تاش
اصلا هر کی اومده تو مانشت....یعنی اینکه استارت زده پس.( جواب خودم به خودم)
اتفاقا اگه بخوای بگی حالا چطوری استارت بزنم و این حرف ها، به نظر من همه اش بهونه است
اولا: قرار نیست از همون ابتدا روزی ۵-۸ ساعت درس بخونی!
پیشنهاد: از روزی نیم ساعت شروع کن! هر روز ربع الی نیم ساعت به ساعات درسیت اضافه کن، تا وقتی که به ۵ ساعت در روز رسیدی. یه ۳۰ روزی ۵ ساعت در روز درس بخون، بعد از ۳۰ روز دوباره هر روز ۱۵ دقیقه الی نیم ساعت به ساعات درسیت اضافه کن تا وقتی که برسه به ۷ ساعت. بعد از اون هر روزی که حوصله داشتی بیشتر بخون که البته ساعت مطالعه ات سعی کن بیشتر از ۸ نشه! (تجربه نشون داده بازدهی پایین میاد - البته به خود فرد هم بستگی داره) و هر روزی که حوصله نداشتی کمتر بخون ولی کمتر از ۶ ساعت نشه! پنجشنبه ها ۴ ساعت درس بخون و جمعه هم که تعطیل!
ثانیا: قرار نیست که همه ی کتاب ها رو با هم شروع کنی که بهت شوک دست بده!
پیشنهاد: روزهای اول که ساعات درسیت کمتر از ۲ ساعته، اون درسی رو بخون که عاشقشی! اون درسی که هر چقدر بخوانیش خسته نمیشی! بعد که ساعات درسیت زیاد شد یه درس محبوب+یه درس دیگه رو بخوان. اینجوری هنگ هم نمیکنی!
ثالثا: برنامه ریزی داشته باش - روزانه و هفتگی
پیشنهاد: توی برنامه ریزیت خیلی جدی عمل کن، اینکه حتما حتما باید فلان بخش رو امروز بخوانی و تنبلی و لوس بازی به کنار!!!