(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ق.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من از استارت خوندن می ترسم. این استارته خیلی اذیت میکنه. آخه نظریه،ریاضیات،الگوریتم .معماری. برام ترس داره .نظریه رو خواستم بخونم دیگه افسردگی مزمن گرفتم. همون ۱۰ مین اولش.
همه کتابا دورمن و من نگاشون می کنم.سختتتتتتتتتته همه.یه چیزایی که حذف شه بد نیس چیان؟ از ریاضیات؟ معماری حذف شه؟طراحی الگوریتم؟گسسته؟نظر بدبن اینایی که گفتم ؟همشون نه لااقل یکی دو تاش تا سه تاش ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
اصلا هر کی اومده تو مانشت....یعنی اینکه استارت زده پس.( جواب خودم به خودم)
اتفاقا اگه بخوای بگی حالا چطوری استارت بزنم و این حرف ها، به نظر من همه اش بهونه است
اولا: قرار نیست از همون ابتدا روزی ۵-۸ ساعت درس بخونی!
پیشنهاد: از روزی نیم ساعت شروع کن! هر روز ربع الی نیم ساعت به ساعات درسیت اضافه کن، تا وقتی که به ۵ ساعت در روز رسیدی. یه ۳۰ روزی ۵ ساعت در روز درس بخون، بعد از ۳۰ روز دوباره هر روز ۱۵ دقیقه الی نیم ساعت به ساعات درسیت اضافه کن تا وقتی که برسه به ۷ ساعت. بعد از اون هر روزی که حوصله داشتی بیشتر بخون که البته ساعت مطالعه ات سعی کن بیشتر از ۸ نشه! (تجربه نشون داده بازدهی پایین میاد - البته به خود فرد هم بستگی داره) و هر روزی که حوصله نداشتی کمتر بخون ولی کمتر از ۶ ساعت نشه! پنجشنبه ها ۴ ساعت درس بخون و جمعه هم که تعطیل!
ثانیا: قرار نیست که همه ی کتاب ها رو با هم شروع کنی که بهت شوک دست بده!
پیشنهاد: روزهای اول که ساعات درسیت کمتر از ۲ ساعته، اون درسی رو بخون که عاشقشی! اون درسی که هر چقدر بخوانیش خسته نمیشی! بعد که ساعات درسیت زیاد شد یه درس محبوب+یه درس دیگه رو بخوان. اینجوری هنگ هم نمیکنی!
ثالثا: برنامه ریزی داشته باش - روزانه و هفتگی
پیشنهاد: توی برنامه ریزیت خیلی جدی عمل کن، اینکه حتما حتما باید فلان بخش رو امروز بخوانی و تنبلی و لوس بازی به کنار!!!