با سلام من با اینکه امسال اولین سالی بود که شرکت کرده بودم ولی سوالات رو در حد خیلی آسون دیدم و اگه میخوندم حتی دو ماه میخوندم راحت قبول میشدم امسال که رد شدم ولی پشیمون شدم که نخونده بودم ..... در کل فقط زبانش واسم آسون بود که ۲۷ درصد زبان زدم تازه اصلا زبان نخونده بودم مثل بقیه کتابها ..... در کل سوالات خوب بود ...... کاش میخوندددددددددددددددددم
[/php]
سلام خسته نباشی مگه میشه با این رتبه ملایر قبول نشده باشی ......!!!!!!!!!!!!!
من خودم کارنامه یکی از دوستام رو دیدم البته با سهمیه جانبازی ۲۵ درصد ضریبهاش این بوده:
زبان : ۳/۳-
ریاضیات : ۵
دروس مشترک : ۲۰
تخصصی : ۲۱/۷
معماری ۵
هوش : ۰
و رتبش در انتخاب: ۱۸۸ بوده با اینکه رتبه آخرین نفر : ۱۵۶ بوده ایشون مردود شدن اما شما که ۵۵ بودین و ملایر تا ۱۵۶ قبول شدن اونم واسه نرم افزار شما چطور مردود شدین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست من نمره کلش : ۵۲۵۲ بوده نمره آخرین نفر انتخاب داول هم ۵۳۴۵ بوده
من موندم شما چطور مردود شدین ..... بنظرم اعتراض بده ..... حتما قبولی....
اگه ملایر قبول بشی خیلی خوبه من کارشناسیمو اونجا خوندم دوستام که ارشد همون ملایر ۲ سال پیش قبول شده بودن خیلی راضی بودن از استادهاش .... سخت گیر خیلی هستند الالخصوص دکتر رضا رافع و دکتر وحید رافع و دکتر سلیمانی و چند اساتید دیگه که واقعا برای بچه های ارشد کامپیوتر سنگ تمام میزارن....
سلام خسته نباشی مگه میشه با این رتبه ملایر قبول نشده باشی ......!!!!!!!!!!!!!
من خودم کارنامه یکی از دوستام رو دیدم البته با سهمیه جانبازی ۲۵ درصد ضریبهاش این بوده:
زبان : ۳/۳-
ریاضیات : ۵
دروس مشترک : ۲۰
تخصصی : ۲۱/۷
معماری ۵
هوش : ۰
و رتبش در انتخاب: ۱۸۸ بوده با اینکه رتبه آخرین نفر : ۱۵۶ بوده ایشون مردود شدن اما شما که ۵۵ بودین و ملایر تا ۱۵۶ قبول شدن اونم واسه نرم افزار شما چطور مردود شدین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست من نمره کلش : ۵۲۵۲ بوده نمره آخرین نفر انتخاب داول هم ۵۳۴۵ بوده
من موندم شما چطور مردود شدین ..... بنظرم اعتراض بده ..... حتما قبولی....
اگه ملایر قبول بشی خیلی خوبه من کارشناسیمو اونجا خوندم دوستام که ارشد همون ملایر ۲ سال پیش قبول شده بودن خیلی راضی بودن از استادهاش .... سخت گیر خیلی هستند الالخصوص دکتر رضا رافع و دکتر وحید رافع و دکتر سلیمانی و چند اساتید دیگه که واقعا برای بچه های ارشد کامپیوتر سنگ تمام میزارن