(۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ)sa16ra نوشته شده توسط: بچه ها جدی کسی نیست جواب منو بده....تو رو خدا
من ۵۸۰۰ هوش قزوین بودم رتبه م شده ۱۲۲ امیدی به تکمیل ظرفیت هست؟ اصلا میتونم توی گرایش نرم افزار بزنم؟؟؟؟؟؟
اینو می دونم که گرایشت رو می تونی عوض کنی و اینکه اگر می خوای فقط با همون واحد انتخابیت مقایسه شی و تو همون دانشگاه قبول شی باید ببینی رتبه آخرین نفر قبولی چن هستش به اندازه تقریبا ۲/۵ برابر همون دانشگاه احتمالا می گیره
۲/۵ برابر البته این فارسی نوشت اعداد ممیزی دردسر درست کرده
(۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ)mahsa64 نوشته شده توسط: (21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ)star00 نوشته شده توسط: سلام مهسا ۶۴ عزیز شما فکر کنم درصداتو اشتباه نوشتی یعنی جا بجا مثلا زبان رو زدی ۳۸/۴ نه ۴/۳۸ درسته؟
البته شاید هم درست نوشتی و من بخاطر اینکه درصد منفی تخصصی نرم افزار داشتم ترازم اینقدر از شما پایین تر شد
zaban 43.4
riazi 5
moshtarek 8.4
takhasosi narmafzar -6.6
takhasosi memari 5
taraz 4638
سلام
بله عزیزم بالعکس نوشتم
شما کدوم شهر زدی؟
بچه ها کسی میدونه آخرین رتبه قبولی تو تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد قزوین چند هست ؟؟
۴۶۳۸ علوم و تحقیقات تهران را زدم برای اینکه تکمیل ظرفیت علوم و تحقیقات گیلان قبول شم امتحانو اصلا جدی نگرفته بودم و قصد رفتن به دانشگاه آزاد نداشتم دانشجوی ترم آخر کارشناسی بودم و چیزی نخونده بودم اما الان که می بینم باید یک سال معطل درس خوندن دوباره واسه کنکور شم دوست داشتم که ترازم خوب می شد که همین امسال قبول شم