(۰۸ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ)۶۵۴۴۵۶ نوشته شده توسط: (08 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ)mrousta نوشته شده توسط: اگه ملاکت احتمال قبولی بیشتر هست روی هوش سرمایه گذاری کن...
در غیر اینصورت روی شبکه
با توجه به اینکه تعداد داوطلبان نسبت به پذیرفته شوندگان توی کنکور مهندسی کامپیوتر خیلی بیشتر از تعداد داوطلبان نسبت به پذیرفته شوندگان توی کنکور آی تی هست پس این حرف هم کاملا غلطه
آقای مهندس با عرص معذرت لازم می دونم یه چندتا نکته رو به شما یاد آوری کنم چون اکثر صحبت های کاربرا توی این قسمت رو دارید رد می کنید!!! :
۱-معیار تعداد داوطلبان توی کنکور اصلا" معیار درستی برای نتیجه گیری نیست( اینو با بررسی نتایج خودم و چنتا از دوستان دارم میگم ...)
چون فرض کنید تعداد X نفر داوطلب کامپیوتر،صرفا" فقط هوش یا نرم افزار یا معماری نیستن بلکه بین ۴ تا گرایش کامپیوتر تقسیم میشه!
۲- من،خودم به شخصه اصلا" یک دقیقه هم برا هوش نخوندم،و همینجوری(به صورت تفریحانه با دوستان) رفتم سر جلسه کنکور هوش و با این رتبه که آوردم هوش مصنوعی تربیت معلم تهران و اکثر شهرستانا مثله یزد،سمنان،اهواز،شاهرود وشیراز(احتمالا")و ... رو میارم
۳- توی رشته شبکه با ۱۳۴ باید (احتمالا") به فکر یه سری از شهرستانا باشم مثله صنعتی شیراز(پارسال تا ۱۴۷ اونو قبول شدن امسالو دیگه نمیدونم)،یزد و...
و این در صورتی هست که ۵ ماه مداوم برای این رشته(آی تی) خوندم و نتیجه ی اون هم افتضاح شد !
نتیجه:اگه من به جای وقت گذاشتن روی رشته آی تی،وقتم رو روی هوش گذاشته بودم،خیلی نتیجه ی بهتری رو بدست می آوردم...
پس قبول شدن توی هوش راحت تر هست
در ضمن این نظر شخصی من بود و نمیگم که ۱۰۰ درصد درسته، حالا دیگه
قضاوت با سایر دوستان است ...