.
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۰۵ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ ب.ظ)eced نوشته شده توسط: ۹۹% افرادی که من دیدم تو ارشد رتبه پایین داشتن رفتن شریف .
این دیگه از اون نظرات بودا !
۹۹ درصد رو از کجا آوردید من نمیدونم والا! به شما قطعا میگم که اینطور نیست!
همین الان من دارم فایل پارسه پارسال رو میبینم و رتبه های پایین رو که دیدم و نقیض حرف شمارو مشاهده کردم! اونم تو کامپیوتر! رشته های دیگه که وضع بدترهستش !
اما در مورد مقایسه رشته ای که گفتید ما مقایسه دانشگاهی حساب کردیم نه مقایسه رشته ای !!!
درمورد ملاک رتبه و درس خونی که گفتید من خودم دارم با معدل فاجعه میام شریف اما مثلا با معدل ۱۷ خورده ای ما میره یه جای دیگه !!
من درس خونتر هستم یا اون ؟؟!!!!!
۹۹ درصد رو من هنوز می گم (۹۹ که بزرگنماییه اما ۹۰ هست دیگه: دی ), توی دانشگاه ما که اینجوریه . بعدم فرم پارسه رو من دیدم بعضی های رتبه در سهمیشون ۲ رقمیه , و چون ۸۰% تراز رو نمیارن نمی تونن برن شریف . اگرم می بینی که کسی با ۸۰ یا ۱۰۰ و خورده اومده سهمیه شاگرد اولی داشته .
دوستام که دارن میان همه معدلها بالای ۱۷ و بعضیها ۱۸ ست . معدل ۱۷ شما کجا رفته ؟ شما هم که رتبه ۴۰ شدی خوب کارت درسته داداشه من .
معدل ملاک بهتری نیست , ممکنه شما ترم های اول دانشگاه نخوندی یا مثلا تو درس هایی نمره نگرفتی که به گرایشی که تو ارشد می ری خیلی ربطی نداشته .
توی هر رشته ای بهترین هاش می رن شریف . البته استثنا هم داره مثلا معماری دانشگاه تهران می گن بهتره . بعضی از رتبه های تاپ می رن تهران اما بعضیها هم به حاطر اسمش می رن شریف. و فکر هم می کنم شریف زودتر پر می شه . مهم نیست به چه خاطر می رن مهم اینه که می رن شریف .
اینکه شما میگی مقایسه دانشگاهی بازم در محموع همه رشتهها شریف از تهران سرتره . اگرم رشته ای بررسی می کنی. بهترین های برق شریفن , بهترین های مکانیک شریفن . البته نکته ای که شما اشاره کردی که برق تهران رتبه بهتری نسبت به کامپیوتر شریف می خواد درسته .
تقریبا تو هر رشته و گرایشی رفتن به شریف سخت تره .(باز نگید برق تهران و کامپیوتر شریف: دی , منظورم رشته یکسان بود )
البته دانشگاه تهران هم دانشگاه بزرگیه و فاصبه زیادی با شریف نداره .